Presserom

Til trainor.no
Følg Trainor

EB Kraftproduksjon valgte Trainor

Nyhet   •   feb 01, 2016 14:01 CET

Når det skal utvikles ny HMS-løsning har EB Kraftproduksjon valgt Trainor Elsikkerhet som leverandør og opplæringspartner. Kraftprodusenten trekker frem fagkompetanse, engasjement og god pedagogisk oppbygging som avgjørende for valget.

EN SAMARBEIDSPARTNER FOR FREMTIDEN

Trainor Elsikkerhet har vært tydelige på å «beskrive de reelle kostnadene helt fra innlevering av første tilbud, noe som gir oss gode indikasjoner på en samarbeidspartner som vi kan leve med fremover», skriver leder for innkjøp, Kristin Eliassen, i tildelingsbrevet. Trainor Elsikkerhet vant dermed anbudet om å utvikle ny HMS-portal for kraftprodusenten.

Sitat

Trainor Elsikkerhet har høy fagkompetanse og engasjement innenfor elsikkerhet, og en pedagogikk og oppbygning som vi oppfatter som svært 'to the point'.

Kristin Eliassen, Leder for innkjøp

Sitat

Trainor skal levere e-læringskurs med HMS-opplæring til alle entreprenører som skal utføre arbeid for EB Kraftproduksjon. – Vi leverer allerede en slik løsning til Sira-Kvina Kraftselskap, og ser at dette er en effektiv løsning som sikrer lik opplæring for alle innleide, forklarer Stian Martinsen, avdelingsleder for E-læring hos Trainor. Tanken er at e-læringskurset er tilgjengelig for entreprenørene før de ankommer EB Kraftproduksjon. På den måten sparer selskapet tid på opplæring og arbeidet kan starte umiddelbart med visshet om at HMS-rutinene er ivaretatt. – En slik type løsning er aktuell for alle kraftselskap som leier inn entreprenører og vil sikre god HMS, sier Martinsen.

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.