Presserom

Til trainor.no
Følg Trainor

Færre elulykker med økt kunnskap om lysbuer

Nyhet   •   jul 07, 2016 11:20 CEST

I en lysbue settes voldsomme krefter i sving. Bildet er hentet fra e-læringskurset "Lysbuefarer - en innføring".

Flere tusen yrkesaktive rammes av elulykker hvert år. Flere av disse ulykkene er knyttet til lysbuer. Den beste måten å forebygge slike ulykker på er å sikre at du som jobber med elektriske anlegg har kunnskapen du trenger for å utføre arbeidet på en sikker og forsvarlig måte. Kan du nok om lysbuer? 

E-læringskurs om lysbuer

Hvordan må du tenke for å få ned hendelsesenergien i en lysbue? Hvilke forebyggingstiltak kan forhindre eller begrense lysbuer, og hva er de potensielle farene ved en lysbue? Vi har laget et innføringskurs for deg som kan bli utsatt for lysbuer i jobben din, og for deg som designer og administrerer elektriske anlegg. 

Kurset er tilgjengelig både på norsk og engelsk på trainor.no, og du gjennomfører på cirka 45 minutter. Du får oppgaver underveis i kurset, og vi lagrer kontinuerlig slik at du når som helst kan ta en pause og fortsette kurset der du slapp. Til slutt kan du skrive ut ditt eget kursbevis. Les mer om e-læring her.

Gratis fagforum

Fra e-læringskurset har du direkte link til Trainors fagforum - et åpent forum for elsikkerhet. Her kan du delta i diskusjoner med fagfolk, stille spørsmål online og få svar fra en av våre erfarne instruktører. Forumet finner du her.

E-læringskurset kan du ta akkurat når og hvor det passer deg. Benytt sommeren til å oppdatere deg på lysbuefarer!

I videoen under får du en smakebit fra kurset:

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.