Gå videre til innhold
I en lysbue settes voldsomme krefter i sving. Bildet er hentet fra e-læringskurset "Lysbuefarer - en innføring".
I en lysbue settes voldsomme krefter i sving. Bildet er hentet fra e-læringskurset "Lysbuefarer - en innføring".

Nyhet -

Færre elulykker med økt kunnskap om lysbuer

Flere tusen yrkesaktive rammes av elulykker hvert år. Flere av disse ulykkene er knyttet til lysbuer. Den beste måten å forebygge slike ulykker på er å sikre at du som jobber med elektriske anlegg har kunnskapen du trenger for å utføre arbeidet på en sikker og forsvarlig måte. Kan du nok om lysbuer? 

E-læringskurs om lysbuer

Hvordan må du tenke for å få ned hendelsesenergien i en lysbue? Hvilke forebyggingstiltak kan forhindre eller begrense lysbuer, og hva er de potensielle farene ved en lysbue? Vi har laget et innføringskurs for deg som kan bli utsatt for lysbuer i jobben din, og for deg som designer og administrerer elektriske anlegg. 

Kurset er tilgjengelig både på norsk og engelsk på trainor.no, og du gjennomfører på cirka 45 minutter. Du får oppgaver underveis i kurset, og vi lagrer kontinuerlig slik at du når som helst kan ta en pause og fortsette kurset der du slapp. Til slutt kan du skrive ut ditt eget kursbevis. Les mer om e-læring her.

Gratis fagforum

Fra e-læringskurset har du direkte link til Trainors fagforum - et åpent forum for elsikkerhet. Her kan du delta i diskusjoner med fagfolk, stille spørsmål online og få svar fra en av våre erfarne instruktører. Forumet finner du her.

E-læringskurset kan du ta akkurat når og hvor det passer deg. Benytt sommeren til å oppdatere deg på lysbuefarer!

I videoen under får du en smakebit fra kurset:

Kategorier

Kontakter

Eva Nordskog

Eva Nordskog

Pressekontakt Head of Communications, HR and ESG. +47 90875544

Opplæring for fagfolk. Av fagfolk.

Trainor leverer opplæring, digitale løsninger og teknisk rådgivning til offshore, maritim og landbasert industri og en bred energibransje verden over. Vi har hovedkontor i Tønsberg.

Trainor
Kjelleveien 21
3126 Tønsberg
Norge