Gå videre til innhold
Med det nye API-et kan du enkelt koble ditt HR-system til Trainor.
Med det nye API-et kan du enkelt koble ditt HR-system til Trainor.

Nyhet -

Lanserer åpent API for HR-systemer

Nå kan bedriftskunder bruke sitt eget HR-system til å administrere kurs og kompetansekrav. Det er brukervennlig og kostnadseffektivt.

Trainor API for HR-systemer

Trainors API er et grensesnitt som  kobler din bedrifts HR-system til Trainors kursportal. I realiteten vil det si at alle funksjoner som idag finnes på trainor.no kan integreres fullstendig i din bedrifts interne systemer. Det være seg å registrere kursdeltakere, booke kursplasser, hente kursbevis osv.

Ved å ta i bruk mulighetene som finnes i API-et, trenger du og dine brukere ikke lenger å logge inn i Trainor sine systemer for å vedlikeholde kurs- og kompetansekrav. Dette gjøres automatisk, og via et grensesnitt dere allerede kjenner.

Trainors API er av høyeste tekniske kvalitet og tilfredsstiller alle krav til datasikkerhet i forbindelse med autentisering og sikker sending av data. Det er tilrettelagt for enkelt å la seg koble til ethvert IT-system. Dersom du skulle ønske spesielle tilpasninger, kan vi også implementere dette fortløpende og etter behov.

Hvorfor HR-integrasjon?

  • Redusere manuelle oppgaver
  • Kutte kostnader
  • Bedre brukeropplevelse
  • Sikre kvalitet av data

Sikre kvalitet av data

Ved å legge inn en verifiseringsnøkkel/ID på dine brukere på trainor.no, sikrer du at dataene er korrekte mellom trainor.no og ditt HR-system

API

.

Rest-API'et finner du her:

devapi.trainor.no/doc/v1/

API: Application Programming Interface, betegner et grensesnitt i en programvare som gjør at denne kan kjøres fra en annen programvare.

Trainor-API.pdf 153,73 kB

Hvordan komme igang?

  • Ta kontakt med din HR-avdeling eller
  • Send dokumentasjon til din IT-avdeling eller
  • Kontakt oss!

Integrasjonen er kostnadsfri fra Trainors side. Ta kontakt for tilgang til testmiljø.

Emner

Kontakter

Lars Bratli

Lars Bratli

Teamleder digital 45830646

Relatert innhold

Opplæring for fagfolk. Av fagfolk.

Trainor leverer opplæring, digitale løsninger og teknisk rådgivning til offshore, maritim og landbasert industri og en bred energibransje verden over. Vi har hovedkontor i Tønsberg.

Trainor
Kjelleveien 21
3126 Tønsberg
Norge