Presserom

Til trainor.no
Følg Trainor

Lanserer åpent API for HR-systemer

Nyhet   •   nov 18, 2016 14:57 CET

Med det nye API-et kan du enkelt koble ditt HR-system til Trainor.

Nå kan bedriftskunder bruke sitt eget HR-system til å administrere kurs og kompetansekrav. Det er brukervennlig og kostnadseffektivt.

Trainor API for HR-systemer

Trainors API er et grensesnitt som  kobler din bedrifts HR-system til Trainors kursportal. I realiteten vil det si at alle funksjoner som idag finnes på trainor.no kan integreres fullstendig i din bedrifts interne systemer. Det være seg å registrere kursdeltakere, booke kursplasser, hente kursbevis osv.

Ved å ta i bruk mulighetene som finnes i API-et, trenger du og dine brukere ikke lenger å logge inn i Trainor sine systemer for å vedlikeholde kurs- og kompetansekrav. Dette gjøres automatisk, og via et grensesnitt dere allerede kjenner.

Trainors API er av høyeste tekniske kvalitet og tilfredsstiller alle krav til datasikkerhet i forbindelse med autentisering og sikker sending av data. Det er tilrettelagt for enkelt å la seg koble til ethvert IT-system. Dersom du skulle ønske spesielle tilpasninger, kan vi også implementere dette fortløpende og etter behov.

Hvorfor HR-integrasjon?

  • Redusere manuelle oppgaver
  • Kutte kostnader
  • Bedre brukeropplevelse
  • Sikre kvalitet av data

Sikre kvalitet av data

Ved å legge inn en verifiseringsnøkkel/ID på dine brukere på trainor.no, sikrer du at dataene er korrekte mellom trainor.no og ditt HR-system

API

.

Rest-API'et finner du her:

devapi.trainor.no/doc/v1/

API: Application Programming Interface, betegner et grensesnitt i en programvare som gjør at denne kan kjøres fra en annen programvare.

Trainor-API.pdf 153,73 kB

Hvordan komme igang?

  • Ta kontakt med din HR-avdeling eller
  • Send dokumentasjon til din IT-avdeling eller
  • Kontakt oss!

Integrasjonen er kostnadsfri fra Trainors side. Ta kontakt for tilgang til testmiljø.

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.