Presserom

Til trainor.no
Følg Trainor

Sikkerhetskort.no i ny drakt.

Nyhet   •   des 11, 2017 12:51 CET

Sikkerhetskort.no er Norges mest brukte system for sikkerhetskort. Kortet håndterer adgang, kompetanse og nøkler. Foto: Trainor AS.

Vellykket nylansering av Norges mest brukte system for sikkerhetskort.

Sikkerhet og brukervennlighet har stått i fokus når Trainor nå har relansert tjenesten Sikkerhetskort.no. Tjenesten er spesialdesignet for å ivareta bedrifters håndtering av adgang, kompetanse og nøkler.

- Sikkerhetskort.no har fått et nytt og moderne utrykk, og er bygget for fremtiden med tanke på brukervennlighet og sikkerhet, forklarer Jørn Hedlund i Trainor. Mobil- og tabletvennlige sider er selvfølgelig på plass. Nye Sikkerhetskort.no tilrettelegger for en bedre samhandling med kundes egne systemer, og tilbyr moderne API-er som gir mulighet for at kunden kan hente ut data fra systemet for å ivareta egne backuper.

Jørn Johan Hedlund og resten av utviklingsteamet i Trainor har relansert tjenesten Sikkerhetskort.no. Foto: Trainor AS

Satser utover energibransjen.

Sikkerhetskort.no er per idag Norges mest brukte system for sikkerhetskort, og benyttes hovedsaklig av norsk Kraft og Nettbransje. - Vi har også kunder innen Industri, Offshore og Entreprenør, og ser at produktet vårt er svært aktuelt også for disse, sier Hedlund, som neste år vil satse på å gjøre systemet mer kjent i disse bransjene.

Er du nysgjerrig på sikkerhetskort.no? Ta gjerne kontakt!

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

By submitting the comment you agree that your personal data will be processed according to Mynewsdesk's <a href="https://presse.trainor.no/no/about/terms-and-conditions/privacy_policy">Privacy Policy</a>.