Presserom

Til trainor.no
Følg Trainor

Har du prøvd å ta e-læringskurs på mobilen? Det fungerer bedre enn du tror!

Pressemelding   •   mar 08, 2018 10:00 CET

Med kurs i lomma: Den nye appen gjør det mulig å ta kurs også uten nettdekning. Foto: Trainor AS.

Vi har ønsket å lage en slags digital lommekniv for våre kunder og deres ansatte, sier Stian Martinsen, operativ leder i Trainor Elsikkerhet AS. Trainor-appen knytter sammen brukerens kurs og kompetanse med viktige verktøy, og opplæringsselskapet ønsker med dette å skape en totalløsning for sine brukere.

Nettkurs uten nettilgang

Appen, som er helt gratis, gjør det mulig å ta e-læringskurs fra telefon eller nettbrett, og gir deg tilgang til kurs både online og offline. - Nettopp offlinekjøring av kurs har vært en utfordring for flere av våre kunder, spesielt innen sjøfart, der stabil nettilgang er utfordrende, forklarer Martinsen. I tillegg til kurs gir appen enkel mulighet for selskaper til å distribuere filer til sine ansatte, som interne instrukser, forskrifter, manualer og annet som er relevant i arbeidsdagen. Alle kursbevis og sikkerhetskort blir også oppdatert og tilgjengelig offline via appen.

Stian Martinsen, Trainor, har fått gode tilbakemeldinger på appen, og lover videreutvikling. Foto: Trainor AS

Bare begynnelsen

Opplæringsselskapet har også lagt til rette for flere verktøy, som for eksempel spenningskalkulator, elektriske formler, førstekjelp ved elektriske ulykker og Trainors Kunnskapskort. - Løsningen er i kontunuerlig utvikling, sier Martinsen, - dette er bare begynnelsen. Vi har flere konkrete planer for appen, og har fått gode tilbakemeldinger fra de av våre kunder som har vært med i testrundene.

Appen er gratis og tilgjengelig for iOS og Android i AppStore og GooglePlay, og du bruker samme brukernavn og passord som på trainor.no

Trainor er et internasjonalt kompetanseselskap som leverer opplæringstjenester, teknisk rådgivning og utleie av personell til offshore, maritim og landbasert industri verden over.

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.