Presserom

Til trainor.no
Følg Trainor

IKM Instrutek og Trainor inngår samarbeid.

Pressemelding   •   aug 27, 2018 08:44 CEST

Stian Martinsen i Trainor og Rolf Kinck i IKM Instrutek vil samarbeide for å bedre sikkerhet på arbeidsplassen.

Når instrumentleverandøren pakker salgskofferten fremover, har de med seg et utvidet repertoar av fagkurs fra Trainor. - Med Trainor på laget vil vi ytterligere forsterke vår posisjon som en samarbeidspartner med fokus på kvalitet, bredde og kompetanse, sier salgssjef i IKM Instrutek, Rolf Kinck.

To store i elektrobransjen

Det er to solide Vestfold-bedrifter som slår hodene sammen når IKM Instrutek og Trainor Elsikkerhet AS inngår strategisk samarbeid. Målet er for begge parter å øke omsetning og salg. Selskapene har til sammen rundt 100 ansatte og omsetter for ca 250 millioner kroner i året.

IKM Instrutek er leverandør av test- og måleinstrumenter til elektrobransjen, mens Trainor har over 30 års erfaring med opplæring i elsikkerhet. Samarbeidet skal gi begge parter et større nedslagsfelt. Salgsleder Geir Larsen i Trainor og salgssjef Rolf Kinck i IKM Instrutek har tro på at samarbeidet vil styrke begge selskapene. IKM Instrutek besøker en større del av markedet enn Trainor har anledning til, og vil nå kunne gi sine kunder tilgang til fagkurs fra en proff leverandør. «Vi har tro på at dette er et godt grep for begge parter. IKM Instrutek får flere produkter i sin portefølje, og vi i Trainor får slik sett utvidet vårt salgsteam.», sier Larsen. Trainor vil primært benytte IKM Instrutek som utstyrsleverandør, og selge IKM Instrutek sine kurs fra kursportalen Trainor.no.

Felles verdigrunnlag

Det er ikke uten grunn at de to selskapene har funnet tonen. Lokasjon, erfaring i bransjen og et felles verdigrunnlag gjør samarbeid om salg og markedsføring smidig. «IKM Instrutek er et selskap vi kan identifisere oss med, en seriøs aktør som deler vårt fokus på sikkerhet, kvalitet, samarbeid og åpenhet», sier daglig leder i Trainor Norge, Stian Martinsen. Begge aktører legger sin ære i å levere kurs, rådgivning og tekniske løsninger som alltid er faglig oppdatert og tilpasset kundens behov. Både Trainor og IKM Instrutek vektlegger tett kontakt med myndigheter og bransjeorganisasjoner for å ivareta sikkerheten på den enkeltes arbeidsplass.

Trainor er et internasjonalt kompetanseselskap som leverer opplæringstjenester, teknisk rådgivning og utleie av personell til offshore, maritim og landbasert industri verden over. Konsernet har hovedkontor i Tønsberg, og over 30 års erfaring med opplæring for fagfolk.

IKM Instrutek er en samarbeidspartner med fokus på kvalitet, bredde og kompetanse som leverer produkter og tjenester til blant annet shipping, offshore, industri, offentlig sektor og øvrige virksomheter med ulike måletekniske behov. Vi har kompetanse innenfor måleinstrumenter, maritim navigasjon og kommunikasjon, prosessinstrumentering, tilstandskontroll, kalibrering og skaffevarer. 

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.