Presserom

Til trainor.no
Følg Trainor

Koreansk selskap kom til Tønsberg for å se på VR-løsninger

Pressemelding   •   jun 12, 2019 07:00 CEST

En av studentene i delegasjonen fra Korea under demonstrasjon av VR i Trainors VR-studio. Foto: Trainor AS

Etter å ha deltatt på Nor-Shipping i Oslo, reiste delegasjonen på 18 representanter fra Koshipa og Dino Lab i Sør-Korea til Tønsberg, for å ta Trainors digitale løsninger nærmere i ettersyn. 

Koshipa er en interesseorganisasjon som samordner og tilbyr opplæring og systemer for de store verftene i Korea; Huyndai, Samsung og DSME (Daewo). Dino lab er deres samarbeidspartner, og sammen hadde de tatt med seg 13 studenter fra ulike koreanske universitet på Norgesbesøk.

- Koshipa er en av våre største kunder i Korea, forklarer Thorén. - Fra vårt kontor i Busan leverer vi opplæring og sertifisering av personell i henhold til IECEx CoPC. At de ønsker å besøke Trainors hovedkontor for å se på e-læring, digitale løsninger og det nyeste innen VR-opplæring, ser Tønsberg-selskapet på som en tillitserklæring og mulighet: - Trainor er i startgropen for å tilby moderne e-læring i det koreanske markedet. Å ha kjennskap og tillit hos selskaper som Koshipa er en styrke for denne satsningen. De koreanske selskapene ivrer etter å ta dette i bruk, og vi gleder oss til å levere, sier Thorén. 

Trainor er et internasjonalt kompetanseselskap som leverer opplæringstjenester, teknisk rådgivning og utleie av personell til offshore, maritim og landbasert industri verden over.

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.