Gå videre til innhold
En av studentene i delegasjonen fra Korea under demonstrasjon av VR i Trainors VR-studio. Foto: Trainor AS
En av studentene i delegasjonen fra Korea under demonstrasjon av VR i Trainors VR-studio. Foto: Trainor AS

Pressemelding -

Koreansk selskap kom til Tønsberg for å se på VR-løsninger

Etter å ha deltatt på Nor-Shipping i Oslo, reiste delegasjonen på 18 representanter fra Koshipa og Dino Lab i Sør-Korea til Tønsberg, for å ta Trainors digitale løsninger nærmere i ettersyn. 

Koshipa er en interesseorganisasjon som samordner og tilbyr opplæring og systemer for de store verftene i Korea; Huyndai, Samsung og DSME (Daewo). Dino lab er deres samarbeidspartner, og sammen hadde de tatt med seg 13 studenter fra ulike koreanske universitet på Norgesbesøk.

- Koshipa er en av våre største kunder i Korea, forklarer Thorén. - Fra vårt kontor i Busan leverer vi opplæring og sertifisering av personell i henhold til IECEx CoPC. At de ønsker å besøke Trainors hovedkontor for å se på e-læring, digitale løsninger og det nyeste innen VR-opplæring, ser Tønsberg-selskapet på som en tillitserklæring og mulighet: - Trainor er i startgropen for å tilby moderne e-læring i det koreanske markedet. Å ha kjennskap og tillit hos selskaper som Koshipa er en styrke for denne satsningen. De koreanske selskapene ivrer etter å ta dette i bruk, og vi gleder oss til å levere, sier Thorén. 

Emner


Trainor er et internasjonalt kompetanseselskap som leverer opplæringstjenester, teknisk rådgivning og utleie av personell til offshore, maritim og landbasert industri verden over.

Kontakter

Eva Nordskog

Eva Nordskog

Pressekontakt Head of Communications, HR and ESG. +47 90875544

Opplæring for fagfolk. Av fagfolk.

Trainor leverer opplæring, digitale løsninger og teknisk rådgivning til offshore, maritim og landbasert industri og en bred energibransje verden over. Vi har hovedkontor i Tønsberg.

Trainor
Kjelleveien 21
3126 Tønsberg
Norge