Gå videre til innhold
Stor etterspørsel fra kundene gjør at Trainor nå lanserer elkontroll-kurs for bolig og næring. Foto: Trainor AS
Stor etterspørsel fra kundene gjør at Trainor nå lanserer elkontroll-kurs for bolig og næring. Foto: Trainor AS

Pressemelding -

Lanserer kurs i elkontroll

-Vi ser at vi allerede har fagpersonene som skal til for å gi et faglig godt kurstilbud på dette området, forteller Trond Løfqvist. Opplæringsselskapet tilbyr nå sertifiseringskurs både for elkontroll bolig, elkontroll næring og elektrotermografi.

FORSIKRINGSSELSKAPENE GIR RABATTER

Forsikringsselskapene gir rabatter til de som kan dokumentere at det er foretatt sertifisert elkontroll av boliger og næringsbygg. Etterspørselen etter godkjente elkontrollører øker, og dermed øker også behovet for kompetanse. – Vi har merket en økt interesse for vårt kurs i elektrotermografi siden dette inngår i en elkontroll av næringsbygg. Det er nemlig mange av kontrollørene som mangler termografidelen, sier Løfqvist.

elkontroll_naering

Elkontroll næring. Foto: Trainor AS

TILBYR HELE PAKKA

Trainor går inn som totalleverandør av kurs i elkontroll, når de nå tilbyr kurs i elkontroll næring og elkontroll bolig i tillegg til elektrotermografi. Høy faglig kvalitet og god oppfølging av kursdeltakere kjennetegner Trainor-kursene, og ifølge Løfqvist blir elkontroll-kursene intet unntak. Trainors instruktører er tilgjengelige for kursdeltakerne, og deltar også aktivt i det populære fagforumet.

SERTIFISERING

-Kursene skal gi den beste forberedelse til sertifiseringseksamen, forklarer Løfqvist. For alle kursene blir det mulighet for å gå opp til eksamen i regi av Nemko eller DNV siste kursdag.


Det nye kurstilbudet starter allerede i april, og Løfqvist lover 25% rabatt i lanseringstilbud til de som bestiller innen 31. mars 2017. Kursene kjøres både i Tønsberg, Gardermoen, Bergen og Trondheim.

termografi2

Mange elkontrollører mangler kompetanse i termografering. Trainor har merket en større pågang på sine kurs i elektrotermografi. Foto: Trainor AS

Related links

Emner

Kategorier


Trainor er et internasjonalt kompetanseselskap som leverer opplæringstjenester, teknisk rådgivning og utleie av personell til offshore, maritim og landbasert industri verden over.

Kontakter

Trond Løfqvist

Trond Løfqvist

Key Account Manager Trainor Elsikkerhet AS +47 959 41 220

Opplæring for fagfolk. Av fagfolk.

Trainor leverer opplæring, digitale løsninger og teknisk rådgivning til offshore, maritim og landbasert industri og en bred energibransje verden over. Vi har hovedkontor i Tønsberg.

Trainor
Kjelleveien 21
3126 Tønsberg
Norge