Gå videre til innhold
Stor pågang gjør at opplæringsselskapet nå søker flere instruktører. Foto: Trainor AS
Stor pågang gjør at opplæringsselskapet nå søker flere instruktører. Foto: Trainor AS

Pressemelding -

- Må like å være på farten og trives med faglige utfordringer!

Det er hektiske dager for instruktørene i opplæringsselskapet Trainor i Tønsberg. Selskapet har greid å snu negative tall til positive etter nedgangen i oljebransjen der de hadde mange av kundene sine. - Nå er pågangen stor, og vi trenger flere dyktige instruktører, sier teamleder for undervisning, Bjørn André Ulseth-Rivelsrud.


Må like høyt tempo

Trainor er godt kjent i olje-, gass- og energibransjen etter over 30 år som tilbyder av opplæring i elsikkerhet. De siste årene har selskapet også jobbet seg inn i bygg- og anleggsbransjen, blant annet med sine moderne e-læringsløsninger. Men satsning på ny teknologi og digitale opplæringsløsninger har ikke lagt noen demper på salget av tradisjonelle klasseromskurs. Tvert imot er pågangen så stor at teamlederen åpner for både faste ansettelser og kontrakter med innleide instruktører. - Våre instruktører reiser landet rundt og deler sin kunnskap innen elektro, Ex og automasjon. Som Trainorinstruktør får du snakke om tema folk er opptatt av, du får mulighet til å holde deg oppdatert, og kan være med å påvirke bransjen i positiv retning hva angår sikkerhet, forteller teamlederen. Han understreker at instruktørene har kontorplass i Tønsberg, men holder kurs over hele landet. 

Dedikert til sikkerhet

I følge Bjørn André Ulseth-Rivelsrud er gode holdninger til sikkerhet alfa og omega for å få ned antall elulykker på norske arbeidsplasser. Årlige FSE-kurs, førstehjelpskurs, sikker adferd i eksplosjonsfarlige områder, branslukkingskurs, forskriftskurs og HMS-kurs er blant produktene i Trainors portefølje. - Noen kurs er myndighetspålagt, andre kurs kan være bransjestandard eller krav fra f.eks store nettselskaper, forklarer han. - Vi er opptatt av å lage kurs bransjen trenger, og har hele tiden en ambisjon om å bedre folks holdninger til elsikkerhet. Da er det viktig at våre instruktører både er fullt oppdatert på fag og forskrifter, og at de evner å formidle på en engasjerende måte som treffer deltakerne. Det er er jo fagfolk vi lærer opp - de kan faget sitt de også, vår jobb er å supplere dem med kunnskap og gode holdninger til elsikkerhet, avslutter han.

Emner


Trainor er et internasjonalt kompetanseselskap som leverer opplæringstjenester, teknisk rådgivning og utleie av personell til offshore, maritim og landbasert industri verden over.

Kontakter

Bjørn-André Ulseth-Rivelsrud

Bjørn-André Ulseth-Rivelsrud

Teamleder og instruktør Teamleder for instruktørene +47 915 94 5029

Opplæring for fagfolk. Av fagfolk.

Trainor leverer opplæring, digitale løsninger og teknisk rådgivning til offshore, maritim og landbasert industri og en bred energibransje verden over. Vi har hovedkontor i Tønsberg.

Trainor
Kjelleveien 21
3126 Tønsberg
Norge