Gå videre til innhold
Stor pågang for opplæringsselskapet Trainor. Foto: Trainor AS
Stor pågang for opplæringsselskapet Trainor. Foto: Trainor AS

Pressemelding -

Motgang snudd til medvind - nå trenger vi flere folk!

Det har vært tøffe tider, men nå peker pilene i riktig retning for Trainor. - Pågangen er så stor at vi må ansette flere, sier Stian Martinsen, operativ leder i Trainor Elsikkerhet AS. 

Går mot lysere tider

- Vi har lagt bak oss noen tøffe år som følge av nedgangen i olje- og gassindustruen, der vi hadde opp mot 70% av kundegrunnlaget vårt, forklarer Martinsen. I tillegg til å orientere seg mer mot andre markeder, har selskapet de siste årene vært gjennom både omorganiseringer og kostnadsbesparelser, og Martinsen er trygg på at de er på rett spor. - Første kvartal har vært over all forventning, og vi har god ordrereserve også fremover. Den største utfordringen er nå menneskelige ressurser - vi trenger flere folk,  smiler han.

I første omgang skal Trainor ansette flere kursinstruktører, men Martinsen ser ikke bort ifra at det også blir andre åpninger etterhvert. - Vi ser etter folk med elektro/automasjons og Ex-bakgrunn, som ønsker å formidle sin kunnskap og være med og skape fremtidens opplæringsløsninger. Trainor holder klasseromskurs landet rundt, både teoretiske kurs og praktisk opplæring, og var blant bransjens første til å ta i bruk e-læring. Med over 30 års erfaring med opplæring innen elsikkerhet, har de bygget opp et solid fagmiljø med hovedbase i Tønsberg. - Det er fortsatt stor pågang på klasseromskursene våre, og ikke minst ser vi at den digitale biten er i sterk vekst, sier Martinsen. Trainor er opptatt av innovasjon og har satt seg fore å lage bransjens beste e-læringskurs. - Det er en stor fordel at vi har all kompetanse innomhus, forklarer Martinsen, - vi har sterke fagfolk både på elektro/automasjon, Ex og på digital utvikling, film, 3D-animasjon og VR. Vi utvikler oss hele veien, og leverer godt, noe som resulterer i gode tilbakemeldinger og stadig større etterspørsel, sier Martinsen.

Se stillingsutlysningen her.

Related links

Emner


Trainor er et internasjonalt kompetanseselskap som leverer opplæringstjenester, teknisk rådgivning og utleie av personell til offshore, maritim og landbasert industri verden over.

Kontakter

Stian Martinsen

Stian Martinsen

Administrerende direktør (CEO) Trainor Group +47 932 41 515
Bjørn-André Ulseth-Rivelsrud

Bjørn-André Ulseth-Rivelsrud

Teamleder og instruktør Teamleder for instruktørene +47 915 94 5029

Relatert innhold

Opplæring for fagfolk. Av fagfolk.

Trainor leverer opplæring, digitale løsninger og teknisk rådgivning til offshore, maritim og landbasert industri og en bred energibransje verden over. Vi har hovedkontor i Tønsberg.

Trainor
Kjelleveien 21
3126 Tønsberg
Norge