Gå videre til innhold
Trainor skal blant annet holde Ex-kurs i Bekas sine lokaler på Kokstad. Foto: Trainor.no
Trainor skal blant annet holde Ex-kurs i Bekas sine lokaler på Kokstad. Foto: Trainor.no

Pressemelding -

Trainor og Bekas innleder samarbeid

"Det er ønskelig å kunne utnytte ressursene i begge selskapene slik at kundene vil få et enda bedre tilbud", heter det i samarbeidsavtalen inngått mellom Bergen Elektrokompetanse AS (Bekas) og Trainor.

I henhold til samarebeidsavtalen skal Trainor holde flere av sine kurs i Bekas sine lokaler på Kokstad. Bedriftene skal trekke veksler på hverandres erfaring med henholdsvis Ex-materiell og opplæring. For kundene vil dette bety at Bekas og Trainor kan tilby en totalpakke av utstyr og opplæring. Bekas har høy kompetanse innen Ex-materiell, verksted som er godkjent av Nemko og ATEX IECEx-sertifisering. Trainor har over 30 års erfaring med opplæring i elsikkerhet, er Achilles- og Sellicha-sertifisert og er såkalt Certifying Body for IECEx personellsertifiseringssystem. Selv om Ex har et vesentlig fokus i samarbeidet, vil det også være andre fagkurs fra Trainor som nå blir tilgjengelig hos Bekas på Kokstad.

- Bekas har gode og sentrale kurslokaler på Kokstad der mange av våre kunder allerede er etablert. Det er flott for oss å kunne tilby våre kunder kurs der de allerede holder til, og samtidig ha tilgang til Bekas' godkjente verksted og Ex-materiell, sier salgsleder Geir Larsen i Trainor.

Optimalt for kursdeltakerne

Arild Iden, KS-ansvarlig, salg og support, sier dette om samarbeidet: 

- Bekas ser frem til et samarbeid med Trainor og gjennomføring av kurs i våre lokaler. Med den kompetansen begge selskapene har tror vi at dette vil gi et optimalt utbytte for kursdeltakerne. 

Stor aktør

Bekas sin kjernevirksomhet er salg av Ex- materiell til offshoreindustrien samt engineering og bygging av Ex-løsninger. Selskapet har gjennom sine 18 år i markedet opparbeidet seg stor kompetanse innen disse feltene og er en stor aktør på leveranser inne Ex materiell og bygging på sitt verksted.

- Som en lokal aktør på Vestlandet, og med hovedtyngden av våre kunder i dette området tror vi at tilbudet om kurs i våre lokaler vil gi en økt interesse for kursene vi arrangerer sammen, sier Iden. - Kombinasjonen av kurs i våre lokaler og muligheten til å se praktiske løsninger og erfaringsutvekslinger i vårt verksted vil gi kursdeltakerne en god læringskurve. Dette er en ny milepælfor Bekas og vi ser frem til å ta fatt på samarbeidet, avslutter Iden. 

Emner


Trainor er et internasjonalt kompetanseselskap som leverer opplæringstjenester, teknisk rådgivning og utleie av personell til offshore, maritim og landbasert industri verden over.

Kontakter

Eva Nordskog

Eva Nordskog

Pressekontakt Head of Communications, HR and ESG. +47 90875544

Opplæring for fagfolk. Av fagfolk.

Trainor leverer opplæring, digitale løsninger og teknisk rådgivning til offshore, maritim og landbasert industri og en bred energibransje verden over. Vi har hovedkontor i Tønsberg.

Trainor
Kjelleveien 21
3126 Tønsberg
Norge