Gå videre til innhold
Over 8000 i Vestfold jobber i oljerelaterte næringer. Til uken reiser bedriftene til Stavanger for å vise seg frem for bransjen.
Over 8000 i Vestfold jobber i oljerelaterte næringer. Til uken reiser bedriftene til Stavanger for å vise seg frem for bransjen.

Pressemelding -

Vestfold viser muskler under årets Oljemesse

- Vi gleder oss til å være med å synliggjøre Vestfolds næringsliv sammen med andre spennende Vestfoldbedrifter under årets ONS, sier Geir Larsen fra Trainor. Sammen med blant annet Jotron, RS Sjøredningsskolen, Brevini, Nordic Seal, Ocean Maxwell, NHO Vestfold og Vestfold Fylkeskommune skal Trainor vise hva regionen kan tilby av fagkunnskap, produkter og tjenester til offshoremarkedet.

Første gang

Årets oljemesse i Stavanger starter mandag 29. august, og blir den første for Trainor, som har levert opplæring og rådgivningstjenester til offshore, maritim og landbasert industri i over 30 år. Regionen stiller samlet, et initiativ som kom til som et samarbeidsprosjekt mellom de største kommunene i Vestfold, Fylkeskommunen, næringsforeningene og NHO. -Vi har lagt til rette for at en rekke vestfoldbedrifter kan få kontakt med nye kunder og samarbeidspartnere ved å delta på ONS 2016. I Vestfold har vi over 8 000 ansatte i oljerelaterte næringer, og det er svært viktig at vi beholder og videreutvikler disse bedriftene i fylket vårt. Vi håper at tilstedeværelsen på Ons 2016 vil være lærerikt og inspirerende for alle som deltar fra Vestfold, forteller leder av Verdiskapningsinitiativet Olav Falk-Pedersen.

Viktig arena

ONS er en viktig møteplass for offshorenæringen både nasjonalt og internasjonalt, forteller Geir Larsen. -Vi deltar for å vise frem vår kompentanse på Elsikkerhet. Offshorenæringen opplever tøffe tider, men sikkerhet og kompetanse er nøkkelen til en effektiv næring, og her har vi mye å bidra med, sier han. Han viser til at det er mange måter å skaffe kompetanse på, og lover de fremmøtte en smakebit på det han kaller «fremtidens e-læring». 

Dette er ONS

Oljemesse i Stavanger 29. august - 01. september.
http://www.ons.no/2016/

Related links

Emner

Kategorier


Trainor er et internasjonalt kompetanseselskap som leverer opplæringstjenester, teknisk rådgivning og utleie av personell til offshore, maritim og landbasert industri verden over.

Kontakter

Eva Nordskog

Eva Nordskog

Pressekontakt Head of Communications, HR and ESG. +47 90875544

Opplæring for fagfolk. Av fagfolk.

Trainor leverer opplæring, digitale løsninger og teknisk rådgivning til offshore, maritim og landbasert industri og en bred energibransje verden over. Vi har hovedkontor i Tønsberg.

Trainor
Kjelleveien 21
3126 Tønsberg
Norge