Gå videre til innhold
Koenraad Rodbjartson Herber og Magda Stolarczyk har kort vei fra jobb til en kaffekopp i fine byomgivelser. Foto: Heidi Storm Middleton
Koenraad Rodbjartson Herber og Magda Stolarczyk har kort vei fra jobb til en kaffekopp i fine byomgivelser. Foto: Heidi Storm Middleton

Blogginnlegg -

To fra team digital

Fra awkward handshakes til total trivsel. Hvordan er det å jobbe i Trainor? Ikke minst – hvordan er det å være utvikler i selskapet med stolt historie og store ambisjoner? Det vet Magda og Koenraad mye om, og snart gjør du det samme. Velkommen til Team Digital.

Hei, Magda og Koenraad, la oss gå rett på sak. Hvordan er det å jobbe i Trainor?

Magda: Det er veldig bra. Selskapet har en god policy og de ansatte blir alltid hørt. Det er en åpen kultur hvor man lærer av hverandre. Også er det latter og smil hver eneste dag.

Koenraad: Enig. Hvordan endte det opp så mange flinke folk i Tønsberg, liksom? Jeg er omgitt av kvalifiserte folk som kan mye og er lette å snakke med. Det er lite «meg og mitt», men heller fokus på det felles beste. Jeg jobber med folk som er vennlige, intelligente og tolerante.

Og som utviklere, eller dere personlig, hva er den beste grunnen til å jobbe her?

Koenraad: For meg, og sikkert mange andre systemutviklere, er det noen ting som står ut. Blant annet er tech-stacken og verktøyene vi bruker her i Trainor svært moderne, skalerbare og fremtidsrettede, samtidig som det vi gjør bygger på velutprøvde metoder. Andre steder jobber man med ting som snart er utdaterte, her er det helt motsatt. I tillegg er det verdt å nevne at vi i Team Digital praktiserer fleksi-tid, noe faktisk ikke alle IT-firmaer gjør!

Magda: Jeg er helt enig med Koenrad. Alt vi utvikler skjer med tanke på fremtiden og fungere både i dag og tiden som kommer. Som UX-utvikler blir jeg involvert i mange forskjellige prosjekter, så det er alltid noe nytt og spennende å jobbe med.

Gøy å høre. Husker dere første arbeidsdag?

Magda: Ja. Jeg ble tatt veldig godt imot og fikk solid opplæring. Jeg lærer egentlig best av å gjøre ting, og ville egentlig bare sette i gang med å jobbe, men det var jo en del praktisk informasjon å sette seg inn i. Også var det jo mange nye ansikter, men det føltes trygt og bra. Lars, teamlederen vår, passet på fra dag 1. Jeg snakket ikke norsk i starten, så da ble alle møter tatt på engelsk. Og som sagt, jeg vil helst jobbe praktisk, noe jeg raskt fikk lov til å gjøre.

Koenraad: For meg var det nok litt annerledes. På grunn av Covid-19 var det jo en del awkward handshakes, men det var også en del nytt å både sette opp og sette seg inn i. Ting som tar litt tid, blant annet å lære et nytt kodespråk, ta kurs og annen opplæring. Men opplegget var veldig bra og jeg har fått tiden som trengs for å sette seg inn i ting skikkelig, og lære nye ting. Noe jeg fortsatt gjør.

Hvordan er det ellers da?

Koenraad: Veldig bra, vi er 9 personer i Team Digital. Vi er alltid på lag og hjelper hverandre. Alle blir hørt og det er en åpen kultur.

Koenraad: I tillegg er hele selskapet og teamet proffe, godt organiserte og har kontroll. Dette er ikke en start up, men et solid selskap som er bygget for å skaleres opp.

Magda: Likevel kan det føles ut som en startup eller et ungt teknologiselskap, selv om man har 30 års historie. Det er nok både på grunn av de som jobber her, men også fordi vi alltid må se fremover i tid og jobber med de siste systemene innen teknologi.

Kjempefint. Godt å få snakket med dere. Har dere noen siste ord på hjertet?

Koenrad: Ja. Jeg må nevne kantinen. Den er helt fantastisk.

Magda: Ja, og til vår nye kollega – vi gleder oss til å bli kjent med deg!

Da gjenstår det bare å ønske Magda og Koenraad en god arbeidsdag videre. Og du – du kan jo se nærmere på stillingene vi har ledig.

Related links

Emner

Kontakter

Lars Bratli

Lars Bratli

Teamleder digital 45830646
Eva Nordskog

Eva Nordskog

Pressekontakt Head of Communications, HR and ESG. +47 90875544

Relatert innhold

Opplæring for fagfolk. Av fagfolk.

Trainor leverer opplæring, digitale løsninger og teknisk rådgivning til offshore, maritim og landbasert industri og en bred energibransje verden over. Vi har hovedkontor i Tønsberg.

Trainor
Kjelleveien 21
3126 Tønsberg
Norge