Gå videre til innhold
I påvente av å ses på kontoret igjen har det likevel vært mange muligheter for å gjøre ting sammen. Foto: Trainor
I påvente av å ses på kontoret igjen har det likevel vært mange muligheter for å gjøre ting sammen. Foto: Trainor

Blogginnlegg -

Trivsel i utrivelige tider

Vi er vel alle enige om at vi er i tider som kunne vært fylt med mer glede, mer samvær, mer av det som skaper samhold og bygger en god bedriftkultur. Likevel liker vi å tenke at der det finnes begrensninger og utfordringer, ligger det også muligheter. Nettopp derfor forsøker vi hele tiden å gjøre noe vanskelig – å spre litt trivsel i utrivelige tider.

Her er 7 ting som vi i Trainor har gjort i dette traurige året som har gått. Ting som har gitt oss glede på tvers av skjermer, og har vært med på å styrke følelsen av å være på lag. Finner du noen forslag du liker? Ta det med deg og prøv selv – det kommer til å bli gøy.

Nettfest

After-work, sommerfest, julebord eller bare en hyggelig sammenkomst – å være sosiale med gode arbeidskamerater har alltid vært viktig for oss. Mye tydet på en jul uten julebord, men ikke for oss. Selskapet ble holdt digitalt med innleid komiker, quiz og spesiallaget julefilm. Taxikø slapp vi også!

Gavekort på middag

Det har vært varierende grader av strenge tiltak, men å gå ut i store grupper er det lenge siden var lov. Derfor ga vi hver ansatt et gavekort på middag som de selv kunne bruke på en av byens restauranter. Instruksen var enkel: Ta med kjæresten, samboeren, ektefellen, barna eller en venn og nyt et måltid. Bilder fra middagen ble delt internt, slik ble måltidene til glede for oss alle.

Påskeegg

Levert på døra. Av påskeharen selv. Neida, joda, neida. 

Digital lunsjprat

Ikke alt trenger å være så stort. Alle teams-samtaler trenger ikke å være formelle eller et møte. Derfor inviterer vi både til lunsjprat og kaffe på teams. Superlett og megakoselig.

Ny profil – levert hjem

Trainor utvikler seg stadig. I år får vi også ny profil. Den ville vi selvfølgelig at alle ansatte skulle se før den blir lansert. Derfor ble profilen levert på døren sammen med en digital unboxing av vår nye logo.

Morgenlevering

Dette er like genialt som det er enkelt. Utrolig hyggelig føles det også. Bestill morgenlevering fra, ja, for eksempel Morgenlevering og sørg for at alle dine kolleger får en velsmakende og overraskende start på dagen.

Skjermfri treningstid

Alle ansatte får 1 time skjermfri pr. uke, innbakt i arbeidstiden, satt av til fysisk aktivitet. Hjemmekontor medfører faktisk at man sitter mer stille, beveger seg mindre og rører mindre på kroppen. Det er mye god helse i frisk luft og trening – så dette oppfordrer vi alle å huske på.

Kontorutstyr til utlån

Generelt sett preges Trainor av lavt sykefravær og lav turnover av ansatte. Vi har svært engasjerte kolleger og alle står på, selv om hjemmekontor-tilværelsen er utfordrende for mange. Nettopp derfor tilrettelegger vi så godt vi kan – blant annet med at de kan låne med nødvendig kontorutstyr hjem.

Vi håper dette var inspirerende og nyttig lesing. Å gjøre noe hyggelig for eller med sine arbeidskamerater trenger ikke å være vanskelig. Bare prøv selv, og gled deg over at den faktisk kan gjøres ting med kollegaer selv om vi ikke er samlet.

Emner

Kategorier

Kontakter

Eva Nordskog

Eva Nordskog

Pressekontakt Head of Communications, HR and ESG. +47 90875544

Relatert innhold

Opplæring for fagfolk. Av fagfolk.

Trainor leverer opplæring, digitale løsninger og teknisk rådgivning til offshore, maritim og landbasert industri og en bred energibransje verden over. Vi har hovedkontor i Tønsberg.

Trainor
Kjelleveien 21
3126 Tønsberg
Norge