Gå videre til innhold
Du kan møte Trainor på OTD i Hall B, stand 3118.
Du kan møte Trainor på OTD i Hall B, stand 3118.

Nyhet -

OTD 2016: Stiller med viktig sikkerhetsbudskap og gratis e-kurs

– OTD-messen er en viktig møteplass for markedet, sier kunderådgiver i Trainor, Knut Sandvik, som deltar på årets messe med et ønske om å heve sikkerhetsstandarden internasjonalt, blant annet gjennom kompetansesertifiseringssystemet IECEx CoPC.

Internasjonal kompetanseheving og nye e-læringsløsninger

For tredje år på rad deltar Trainor på årets Offshore Technology Days-messe i Bergen. OTD er Norges største årlige olje- gass- og energimesse og går av stabelen 19.-20. oktober. Her møtes leverandører til olje, -gass, og energimarkedet for å vise seg frem og knytte kontakter. I år har velger Trainor å fokusere på IECEx, som vi mener er den beste måten å sikre tilstrekkelig kompetanse på i en verden med fri flyt av arbeidskraft. I tillegg begynner vi å nærme oss fristen for STCW-oppgradering for maskinister og skipselektrikere, så vi vil også vektlegge våre høyspenningskurs som er spesielt rettet mot disse yrkesgruppene. 

- Vi gleder oss også til å vise frem det nyeste innen e-læring, sier Sandvik og sikter til ElectriCity - en helt ny verden i 3D, utviklet av Trainor, som vil danne grunnlaget for selskapets videre e-læringssatsning.

Deler ut gratis e-læringskurs

Du som finner veien til Bergen, OTD, hall B og stand nr 3118 onsdag og torsdag vil møte både Knut Sandvik, Ole Petter Sørensen og Trond Løfqvist fra Trainor. Kom innom for en prat, og få med deg en gratislisens på e-læringskurset "Elektriske anlegg på norsk sokkel, innføringskurs" som tar for seg regelverket for elektriske anlegg om bord på offshoreinnretninger på norsk sokkel. - Det er vanskelig å få oversikt over gjeldende regelverk, og hvordan norske lover og forskrifter henger sammen med internasjonale konvensjoner, standarder og klasseregler. Derfor har vi laget et visuelt og lett tilgjengelig kurs som setter regelverket inn i en historisk sammenheng, og gir god oversikt og forståelse, spesielt til elektropersonell, HMS-personell, planleggere av opplæring og andre som ønsker innsikt i temaet, forklarer Sandvik.

Få en forsmak på kurset her: 

Emner

Kategorier

Kontakter

Eva Nordskog

Eva Nordskog

Pressekontakt Head of Communications, HR and ESG. +47 90875544

Opplæring for fagfolk. Av fagfolk.

Trainor leverer opplæring, digitale løsninger og teknisk rådgivning til offshore, maritim og landbasert industri og en bred energibransje verden over. Vi har hovedkontor i Tønsberg.

Trainor
Kjelleveien 21
3126 Tønsberg
Norge