Presserom

Til trainor.no
Følg Trainor

OTD 2016: Stiller med viktig sikkerhetsbudskap og gratis e-kurs

Nyhet   •   okt 18, 2016 13:53 CEST

Du kan møte Trainor på OTD i Hall B, stand 3118.

– OTD-messen er en viktig møteplass for markedet, sier kunderådgiver i Trainor, Knut Sandvik, som deltar på årets messe med et ønske om å heve sikkerhetsstandarden internasjonalt, blant annet gjennom kompetansesertifiseringssystemet IECEx CoPC.

Internasjonal kompetanseheving og nye e-læringsløsninger

For tredje år på rad deltar Trainor på årets Offshore Technology Days-messe i Bergen. OTD er Norges største årlige olje- gass- og energimesse og går av stabelen 19.-20. oktober. Her møtes leverandører til olje, -gass, og energimarkedet for å vise seg frem og knytte kontakter. I år har velger Trainor å fokusere på IECEx, som vi mener er den beste måten å sikre tilstrekkelig kompetanse på i en verden med fri flyt av arbeidskraft. I tillegg begynner vi å nærme oss fristen for STCW-oppgradering for maskinister og skipselektrikere, så vi vil også vektlegge våre høyspenningskurs som er spesielt rettet mot disse yrkesgruppene. 

- Vi gleder oss også til å vise frem det nyeste innen e-læring, sier Sandvik og sikter til ElectriCity - en helt ny verden i 3D, utviklet av Trainor, som vil danne grunnlaget for selskapets videre e-læringssatsning.

Deler ut gratis e-læringskurs

Du som finner veien til Bergen, OTD, hall B og stand nr 3118 onsdag og torsdag vil møte både Knut Sandvik, Ole Petter Sørensen og Trond Løfqvist fra Trainor. Kom innom for en prat, og få med deg en gratislisens på e-læringskurset "Elektriske anlegg på norsk sokkel, innføringskurs" som tar for seg regelverket for elektriske anlegg om bord på offshoreinnretninger på norsk sokkel. - Det er vanskelig å få oversikt over gjeldende regelverk, og hvordan norske lover og forskrifter henger sammen med internasjonale konvensjoner, standarder og klasseregler. Derfor har vi laget et visuelt og lett tilgjengelig kurs som setter regelverket inn i en historisk sammenheng, og gir god oversikt og forståelse, spesielt til elektropersonell, HMS-personell, planleggere av opplæring og andre som ønsker innsikt i temaet, forklarer Sandvik.

Få en forsmak på kurset her: 

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.