Gå videre til innhold
Populært gratiswebinar om varme arbeider

Nyhet -

Populært gratiswebinar om varme arbeider

Har du spørsmål om varme arbeider-sertifiseringen, hva som er nytt i sikkerhetsforskriften eller hvordan du kan sørge for at folka dine får nødvendig sertifisering på en lærerik og effektiv måte?

28. januar kan du delta på gratiswebinar med kunderådgiver i Trainor, Rolf Kinck. På ca 30 minutter gir han deg en kjapp innføring i sertifiseringsordningen, de nyeste endringene i sikkerhetsforskriften, og viser deg hvordan det splitter nye 3D-kurset i varme arbeider skiller seg fra andre sertifiseringskurs.

Behov for informasjon

At temaet fenger fikk Rolf raskt bekreftet etter at påmeldingene startet. - i løpet av få døgn har vi nå over 70 påmeldte til webinaret, forteller han. På webinaret har deltakerne mulighet til å sende inn spørmål via chatfunksjon, og Rolf forsikrer om at alle spørsmål blir besvart: - Jeg vil svare på spørsmål mot slutten av webinaret, og om det er spørsmål jeg ikke rekker å besvare "live", vil de besvares i etterkant, sier han.

Her kan du melde deg på!

Related links

Emner

Kontakter

Rolf Kinck

Rolf Kinck

Key Account Manager Kunderådgivning/salg +47 453 76 883

Relatert innhold

Opplæring for fagfolk. Av fagfolk.

Trainor leverer opplæring, digitale løsninger og teknisk rådgivning til offshore, maritim og landbasert industri og en bred energibransje verden over. Vi har hovedkontor i Tønsberg.

Trainor
Kjelleveien 21
3126 Tønsberg
Norge