Presserom

Til trainor.no
Følg Trainor

Vil ha flere med UX-kompetanse på laget

Nyhet   •   apr 22, 2016 15:07 CEST

- Fremtiden er digital, og brukerne er i førersetet. Å lage ting ingen vil bruke er bortkastet, og derfor er UX-kompetanse avgjørende for å skape de gode løsningene, sier Lars Bratli, prosjektleder i Trainor. Nå er han på jakt etter en ny frontend-utvikler, gjerne en nyutdannet.

Trainor utvikler flere webbaserte løsninger, blant annet kursportal med administrasjonssystemsikkerhetskortdatabase og måledatabase for jordplatemåling. Den nye frontend-utvikleren vil inngå i UX-teamet og jobbe både med utvikling av nye løsninger, samt videreutvikling av eksisterende. - Kartlegging av kundebehov, wireframing og prototyping vil være sentrale arbeidsoppgaver, forklarer Bratli, og legger til at gode norsk- og engelskkunnkaper er viktig: - vi skal kommunisere med utviklere både i Norge og India, og det er avgjørende å forstå hverandre godt.


Tverrfaglig kompetanse
Trainors hovedkontor i Tønsberg huser over 50 ansatte. Her er både fagpersonell innen elsikkerhet så vel som systemutviklere, multimediedesignere og manusforfattere, i tillegg til konsernledelse, -administrasjon og salg-/markedsavdeling. Her er også flere klasserom, samt høyspentlab, til undervisning. – Fordelen vår er at vi både sitter på fagekspertise i elsikkerhet samt teknisk- og designkompetanse som gjør oss i stand til å lage alt fra state of the art e-læringsløsninger til avanserte webløsninger, 3D-presentasjoner, film eller andre applikasjoner til våre kunder, forteller Bratli. Den nye frontend-utvikleren vil få en sentral rolle i UX-teamet som skal sørge for at fremtidens løsninger svarer til kundenes behov. Trainorkonsernet er representert med flere kontorer både i Norge og Sørøst-Asia, har solide resultater med spennende kunder innen offshore, maritim og landbasert industri verden over. 

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.