Gå videre til innhold
Klasseromskurs avlyses - e-læring og webinar opprettholdes og styrkes. Foto: Trainor
Klasseromskurs avlyses - e-læring og webinar opprettholdes og styrkes. Foto: Trainor

Pressemelding -

Avlyser all klasseromsundervisning

​På bakgrunn av myndighetenes anbefalinger om smittebegrensning, er alle våre planlagte klasseromskurs til og med 26.03.2020 avlyst. E-læring og webinarløsninger erstatter klasseromsundervisning der det er mulig.


- Vi slutter selvsagt opp om myndighetenes tiltak og anbefalinger, og har informert våre kunder om at alle planlagte klasseromskurs inntil videre avlyses de to nærmeste ukene. Nå jobber vi for å opprettholde kundenes opplæringsbehov via e-læring, webinarer og andre digitale læringsformer, sier daglig leder Stian Martinsen i Trainor Elsikkerhet AS.

Har mye digitalt læringsinnhold

Trainor har fra før av en stor portefølje av digitalt læringsinnhold, med over 30 e-læringskurs for fagfolk, i tillegg til bedriftsintern e-læring for flere kunder. Kursene er tilgjengelig på flere språk. - Vi har også god erfaring fra å kjøre enkelte kurs som webinar, og dette vil raskt rulle ut i større skala nå som folk ikke lenger kan samles i klasserom. Både instruktører og teknisk personell er klare for å ta i bruk alternative undervisningsformer på svært kort varsel, og jeg er stolt av den fleksibiliteten og innsatsen alle våre ansatte nå legger ned i en situasjon som er krevende for alle, sier Martinsen.

Martinsen mener mulighet for kompetanseheving er viktig og riktig i tider som denne: - Det er mange som ikke kan gjøre sin daglige jobb nå i forbindelse med karantene og andre tiltak. Da kan det være fornuftig å bruke tiden til nødvendig kompetanseheving, sier Martinsen, som sikter til at både e-læring og webinarløsninger kan gjennomføres akkurat der hver enkelt befinner seg.

Tilbyr digitalt læringsinnhold også til skoleverket

Trainor har i flere år tilbudt elever og lærere i skoleverket ​digitale kurs til sterkt rabatterte priser. Dette tilbudet opprettholdes: - Vi ser at både fagskoler og høyskoler/universitetet i tiden fremover har stort behov for digitalt læringsinnhold. Vi vil være med og bidra med det vi kan - nemlig med opplæring i elsikkerhet og eksplosjonsvern, avslutter Martinsen. 

Trainor har beordret alle sine ansatte som har mulighet til å jobbe hjemmefra, til å ha hjemmekontor. Alle funksjoner er i drift og support og sentralbord driftes som normalt. Nye og gamle kunder bes ta kontakt via sentralbord +47 33 37 89 00 eller post@trainor.no. 



Related links

Emner

Kategorier


Trainor er et internasjonalt kompetanseselskap som leverer opplæringstjenester, teknisk rådgivning og utleie av personell til offshore, maritim og landbasert industri verden over.

Kontakter

Eva Nordskog

Eva Nordskog

Pressekontakt Head of Communications, HR and ESG. +47 90875544
Trond Løfqvist

Trond Løfqvist

Key Account Manager Trainor Elsikkerhet AS +47 959 41 220

Relatert innhold

Opplæring for fagfolk. Av fagfolk.

Trainor leverer opplæring, digitale løsninger og teknisk rådgivning til offshore, maritim og landbasert industri og en bred energibransje verden over. Vi har hovedkontor i Tønsberg.

Trainor
Kjelleveien 21
3126 Tønsberg
Norge