Presserom

Til trainor.no
Følg Trainor

Avlyser all klasseromsundervisning

Pressemelding   •   mar 13, 2020 16:13 CET

Klasseromskurs avlyses - e-læring og webinar opprettholdes og styrkes. Foto: Trainor

​På bakgrunn av myndighetenes anbefalinger om smittebegrensning, er alle våre planlagte klasseromskurs til og med 26.03.2020 avlyst. E-læring og webinarløsninger erstatter klasseromsundervisning der det er mulig.


- Vi slutter selvsagt opp om myndighetenes tiltak og anbefalinger, og har informert våre kunder om at alle planlagte klasseromskurs inntil videre avlyses de to nærmeste ukene. Nå jobber vi for å opprettholde kundenes opplæringsbehov via e-læring, webinarer og andre digitale læringsformer, sier daglig leder Stian Martinsen i Trainor Elsikkerhet AS.

Har mye digitalt læringsinnhold

Trainor har fra før av en stor portefølje av digitalt læringsinnhold, med over 30 e-læringskurs for fagfolk, i tillegg til bedriftsintern e-læring for flere kunder. Kursene er tilgjengelig på flere språk. - Vi har også god erfaring fra å kjøre enkelte kurs som webinar, og dette vil raskt rulle ut i større skala nå som folk ikke lenger kan samles i klasserom. Både instruktører og teknisk personell er klare for å ta i bruk alternative undervisningsformer på svært kort varsel, og jeg er stolt av den fleksibiliteten og innsatsen alle våre ansatte nå legger ned i en situasjon som er krevende for alle, sier Martinsen.

Martinsen mener mulighet for kompetanseheving er viktig og riktig i tider som denne: - Det er mange som ikke kan gjøre sin daglige jobb nå i forbindelse med karantene og andre tiltak. Da kan det være fornuftig å bruke tiden til nødvendig kompetanseheving, sier Martinsen, som sikter til at både e-læring og webinarløsninger kan gjennomføres akkurat der hver enkelt befinner seg.

Tilbyr digitalt læringsinnhold også til skoleverket

Trainor har i flere år tilbudt elever og lærere i skoleverket ​digitale kurs til sterkt rabatterte priser. Dette tilbudet opprettholdes: - Vi ser at både fagskoler og høyskoler/universitetet i tiden fremover har stort behov for digitalt læringsinnhold. Vi vil være med og bidra med det vi kan - nemlig med opplæring i elsikkerhet og eksplosjonsvern, avslutter Martinsen. 

Trainor har beordret alle sine ansatte som har mulighet til å jobbe hjemmefra, til å ha hjemmekontor. Alle funksjoner er i drift og support og sentralbord driftes som normalt. Nye og gamle kunder bes ta kontakt via sentralbord +47 33 37 89 00 eller post@trainor.noTrainor er et internasjonalt kompetanseselskap som leverer opplæringstjenester, teknisk rådgivning og utleie av personell til offshore, maritim og landbasert industri verden over.

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.