Gå videre til innhold
Trainors virtuelle læringsunivers 'Electri City', skapt i spillmotoren Unreal Engine. Foto / illustrasjon: Trainor
Trainors virtuelle læringsunivers 'Electri City', skapt i spillmotoren Unreal Engine. Foto / illustrasjon: Trainor

Pressemelding -

CompEx velger Trainor for å optimalisere læring og sikkerhet i vannforsyningssektoren

Den globalt anerkjente sertifiseringsordningen CompEx har valgt det norske EdTech-selskapet Trainor som e-læringspartner for å optimere læring og forbedre sikkerhet i vannverkssektoren.

Partnerskapet bygger på et eksisterende forhold mellom de to organisasjonene, og er et resultat av CompEx sin mars 2023-revisjon av kvalifisering for vannverk (Water Utilities qualification Ex09 – Ex10). Denne sikkerhetssertifiseringen kreves av alle el- og instrumentoperatører som arbeider i potensielt farlige vannforsynings-, avløpsvann- og vannbehandlingsmiljøer i Storbritannia.

Ledende britiske vannforsyningsselskaper og opplæringsleverandører ble bedt om å dele eksperttilbakemeldinger om pensum og innhold, og som en del av gjennomgangen ba de om bedre støtte for elever før de deltar på kurset.

Det vil nå være obligatorisk for elever å gjennomføre Trainors e-læringskurs, Ex Fundamentals, før den klasseromsbaserte Water Utilities-kvalifiseringen. Såkalt «Blended learning» skal forbedre læringen og gjøre det mulig for kandidater å oppnå bedre eksamensresultater og sikre at kunnskapen sitter bedre i etterkant.

I det seks timers nettbaserte Ex Fundamentals-kurset bruker Trainor unik simuleringsteknologi for å gjenskape autentiske arbeidsmiljøer – en virtuell verden kjent som Electri City – og gi en svært engasjerende læringsopplevelse. Kurset dekker et bredt spekter av emner som er avgjørende for at elektropersonell skal kunne jobbe trygt i farlige industrier på tvers av landanlegg, offshore og skip.

–Vårt samarbeid med CompEx transformerer virkelig vannverks-kvalifiseringen ved å gi kandidatene et engasjerende, blandet læringsprogram for første gang. Hos Trainor redefinerer vi hva e-læring betyr ved å tilby kurs som engasjerer arbeidsstyrken, øker kunnskapsbevaring og, viktigst av alt, utstyrer elevene med de ferdighetene og holdningene de trenger for å holde seg trygge, sier Morten Aasen, Chief Commercial Officer i Trainor, og fortsetter:

–Ved å bruke den samme spillmotoren som eksempelvis Xbox- og Playstation, gir vi elevene en læringsopplevelse uten like – en som for tiden nytes av over 120 000 elever hvert år. Vi er glade for kandidater som tar CompExs reviderte vannverks-kvalifisering for å oppleve Trainors oppslukende virtuelle Electri City-verden, og stolte av å løfte Trainors læringsopplevelser ut i verden.

Huw Bement, administrerende direktør i CompEx, legger til:

«Å tilpasse våre kvalifikasjoner for å ivareta og støtte industriens behov har, og vil alltid forbli, i kjernen vår. Som svar på revisjonen av vår vannverk-kvalifisering og i samarbeid med Trainor, er vi glade for å gi elevene en læringsopplevelse av høy kvalitet designet for å øke forståelsen og støtte eksamenssuksess.

–Fra tidligere samarbeid med Trainor, er vi svært trygge på deres e-læring som er best i klassen og høyt ansett av både kursdektakere, arbeidsgivere og opplæringsorganisasjoner som opererer i sikkerhetskritiske bransjer."

Om CompEx

CompEx er den internasjonale ordningen for å validere kompetansen og sertifiseringen til personell som arbeider i eksplosive atmosfærer. CompEx har nå levert opplæring og vurdering i nesten 30 år i en rekke industrisektorer, inkludert olje og gass, kjemikalier, farmasøytiske produkter, matproduksjon og verktøy gjennom et internasjonalt nettverk av uavhengige opplærings- og vurderingssentre. CompEx Certification Limited er en del av JTL Group, som inkluderer Develop Training og JTL, Storbritannias ledende leverandør av arbeidsbasert læring. For å lære mer om CompExs Water Utilities-kvalifisering, besøk https://compexcertification.co..

.

Emner


Dedikert til sikkerhet.

Trainor har kurset folk innenlands og utenlands, offshore og på land i over 30 år. Siden lansering av første e-læringskurs i 1996 har tradisjonell og digital opplæring gått hånd i hånd, og vi har utviklet opplæringsløsninger som imøtekommer behovet i en bred energibransje. Vi samarbeider tett med myndigheter og bransjeorganisasjoner, og legger vår ære i å levere kurs som alltid er faglig oppdatert og godt formidlet i en brukervennlig plattform. Hele tiden dedikert til sikkerhet.

Kontakter

Eva Nordskog

Eva Nordskog

Pressekontakt Head of Communications, HR and ESG. +47 90875544

Opplæring for fagfolk. Av fagfolk.

Trainor leverer opplæring, digitale løsninger og teknisk rådgivning til offshore, maritim og landbasert industri og en bred energibransje verden over. Vi har hovedkontor i Tønsberg.

Trainor

Kjelleveien 21
3126 Tønsberg
Norge