Gå videre til innhold
Bjørn Richard Spongsveen, Global Technical Manager, PA Industrial (DNV) og CCO Morten Aasen (Trainor) mener samarbeidsavtalen er vinn-vinn både for selskapene og kundene. Foto: DNV
Bjørn Richard Spongsveen, Global Technical Manager, PA Industrial (DNV) og CCO Morten Aasen (Trainor) mener samarbeidsavtalen er vinn-vinn både for selskapene og kundene. Foto: DNV

Pressemelding -

DNV og Trainor inngår samarbeid om banebrytende e-læring på Ex-området

DNV og Trainor har inngått samarbeid om opplæring innenfor eksplosjonsfarlige (Ex) områder. DNV tar nå i bruk banebrytende e-læring utviklet av Trainor – Nok et steg inn i det globale sikkerhetsopplæringsmarkedet, og en enorm anerkjennelse av neste generasjons e-læring som vi lager her hos Trainor, sier CCO Morten Aasen

Godkjent av DNV

EdTech-selskapet Trainor har i flere tiår levert opplæring innenfor elsikkerhet og Ex-sikkerhet til en bred energibransje over hele verden. Som den ledende nordiske opplæringsleverandøren innenfor elsikkerhet, har Trainor allerede gjort det nordiske markedet kjent med sin høykvalitets e-læring utviklet i spillmotoren Unreal Engine.

E-læringen er nå godkjent av DNVs tekniske kompetansesenter for eksplosjonsfarlige områder. Samarbeidet vil gi Trainors kunder et DNV-sertifikat for opplæring etter fullført kurs. Sertifikatet er en anerkjennelse av den høye kvaliteten på opplæringsinnholdet og læringssystemet. DNV-kunder over hele verden vil få tilgang til Trainors e-læring gjennom DNVs omfattende opplæringskatalog.

Opplæringen dekker et bredt spekter av sikkerhetskritiske emner for personer som jobber i eksplosjonsfarlige områder eller bruker spesifikt utstyr relatert til dette. Dette er områder som anses som eksplosjonsfarlige som følge av tilstedeværelse av en potensielt eksplosiv blanding av brennbar gass eller støv som kan forårsake brann eller eksplosjon i industrianlegg. Vanligvis finner vi disse områdene i olje- og gassproduksjons- og prosessanlegg, men også i kjemiske, farmasøytiske, landbruks- og mat- og drikkevareindustrien.

Sikker utforming, installasjon, drift og vedlikehold av utstyr for bruk i disse områdene er avgjørende for å øke sikkerheten på industrielle arbeidsplasser og for å forhindre tap eller skade på eiendom og miljø.


Om DNV

DNV er en ledende leverandør av tredjeparts produktforsikring, inkludert et notifisert og akkreditert sertifiseringsorgan for sikkerhets- og ytelsessertifisering av utstyr og beskyttelsessystemer for farlige områder (ATEX, IECEx, UKCA og INMETRO). Enten de sertifiserer produkter, deler påstander eller optimaliserer og avkarboniserer forsyningskjeder, hjelper DNV selskaper med å håndtere risiko og realisere sine langsiktige strategiske mål, forbedre ESG-ytelse og skape varige, bærekraftige resultater.

Om Trainor

Trainor er et ledende og innovativt EdTech-selskap som tilbyr opplæring og digitale læringsløsninger av høy kvalitet for fagfolk innen elsikkerhet og Ex-sikkerhet. Trainor er en foretrukket opplæringsleverandør for globale aktører på tvers av kraft-, industri-, offshore, maritime- og bygg- og anleggsbransjen.


Emner

Kategorier


Dedikert til sikkerhet.

Trainor har kurset folk innenlands og utenlands, offshore og på land i over 30 år. Siden lansering av første e-læringskurs i 1996 har tradisjonell og digital opplæring gått hånd i hånd, og vi har utviklet opplæringsløsninger som imøtekommer behovet i en bred energibransje. Vi samarbeider tett med myndigheter og bransjeorganisasjoner, og legger vår ære i å levere kurs som alltid er faglig oppdatert og godt formidlet i en brukervennlig plattform. Hele tiden dedikert til sikkerhet.

Kontakter

Eva Nordskog

Eva Nordskog

Pressekontakt Head of Communications, HR and ESG. +47 90875544

Opplæring for fagfolk. Av fagfolk.

Trainor leverer opplæring, digitale løsninger og teknisk rådgivning til offshore, maritim og landbasert industri og en bred energibransje verden over. Vi har hovedkontor i Tønsberg.

Trainor

Kjelleveien 21
3126 Tønsberg
Norge