Gå videre til innhold
Vinn-vinn for begge parter, sier Rolf Kinck og Morten Aasen (til venstre i bildet) fra Trainor og Kristian Eftedal og Trond Jacobsen fra IKM Instruktek. Foto: Heidi S. Middleton
Vinn-vinn for begge parter, sier Rolf Kinck og Morten Aasen (til venstre i bildet) fra Trainor og Kristian Eftedal og Trond Jacobsen fra IKM Instruktek. Foto: Heidi S. Middleton

Pressemelding -

Inngår samarbeid med IKM Instrutek

Trainor og IKM Instrutek inngår samarbeid om sertifisering for Elektrotermografi 405-1.

-IKM Instrutek er et betydelig selskap i Norge, og det er en stor anerkjennelse at de velger oss som leverandør av opplæringstjenester, sier Rolf Kinck, Senior Key Account Manager i Trainor.

Som en av de største leverandørene av måleinstrumenter og automasjonprodukter, er IKM Instrutek en betydelig aktør innenfor sektorer som elektro, industri, maritimt og olje/gass.

-Samarbeidet med Trainor gjør IKM Instrutek til en komplett leverandør for våre kunder innenfor segmentet Elektro Termografi, i og med at IKM Instrutek leverer IR-kamera og Trainor bidrar med sine sertifiseringskurs i Elektrotermografi NEK 405-1, sier Trond Jacobsen Daglig Leder i IKM Instrutek, og legger til:
- Vi vil på denne måten kunne tilby en prisgunstig og fleksibel pakkeløsning som kommer sluttkunden til gode.

-Trainor har hatt god dialog med IKM Instrutek i mange år, og det er flott å få formalisert et samarbeid. Vi er stolte av å være opplæringspartneren til en av de største aktørene i Norge, sier Rolf Kinck i Trainor

Om IKM Instrutek
IKM Instrutek er et selskap med kompetanse innenfor prosess, test- og måleinstrumenter, navigasjon, kommunikasjon og tilstandskontroll. Selskapet leverer produkter og tjenester til indstri, shipping, offshore og offentlig sektor. IKM Instrutek er en del av IKM-gruppen.

Om Trainor

Trainor er et internasjonalt edTech-selskap som leverer høykvalitets opplæring i elsikkerhet og Ex-sikkerhet til elektro, energi, offshore og landbasert industri verden over.

Related links

Emner


Dedikert til sikkerhet.

Trainor har kurset folk innenlands og utenlands, offshore og på land i over 30 år. Siden lansering av første e-læringskurs i 1996 har tradisjonell og digital opplæring gått hånd i hånd, og vi har utviklet opplæringsløsninger som imøtekommer behovet i en bred energibransje. Vi samarbeider tett med myndigheter og bransjeorganisasjoner, og legger vår ære i å levere kurs som alltid er faglig oppdatert og godt formidlet i en brukervennlig plattform. Hele tiden dedikert til sikkerhet.

Kontakter

Morten Aasen

Morten Aasen

Chief Commercial Officer (CCO) +47 ­905 ­97 ­194
Eva Nordskog

Eva Nordskog

Pressekontakt Head of Communications, HR and ESG. +47 90875544

Opplæring for fagfolk. Av fagfolk.

Trainor leverer opplæring, digitale løsninger og teknisk rådgivning til offshore, maritim og landbasert industri og en bred energibransje verden over. Vi har hovedkontor i Tønsberg.

Trainor
Kjelleveien 21
3126 Tønsberg
Norge