Gå videre til innhold
E-læringskurs for land- og offshorebaserte batterisystemer. Unik 3D-grafikk gjør kursopplevelsen realistisk og engasjerende. Foto/Ill: Electri City by Trainor
E-læringskurs for land- og offshorebaserte batterisystemer. Unik 3D-grafikk gjør kursopplevelsen realistisk og engasjerende. Foto/Ill: Electri City by Trainor

Pressemelding -

Lanserer markedets første e-læringskurs for land- og offshorebaserte batterisystemer

Som den første kursleverandøren på markedet, lanserte Trainor nylig et helt nytt grunnleggende e-læringskurs i batterisystemer: Batterier og batterisystemer for land og offshore. Kurset er utviklet for å møte det økende behovet for kompetanse innen batteriteknologi og sikkerhet, og retter seg mot en bred målgruppe.

Batterier og batterisystemer for land og offshore er utviklet for alle som arbeider med eller har ansvar for vedlikehold av batterisystemer, enten de jobber med batterianlegg til daglig eller bare kommer i kontakt med det av og til. Dette inkluderer alt fra vaktmestere til elektroansvarlige i storindustrien, samt ansatte i offentlige bygg, forsvaret og transportsektoren, og de som jobber med salg og utleie av batterisystemer. Kurset er også rettet mot HMS-ansvarlige, anleggseiere og andre med ansvar for sikkerhet.

– Vi startet planleggingen av kurset som svar på den økende etterspørselen fra markedet. Nå er vi stolte over å kunne tilby dette unike e-læringskurset, og over å være den første leverandøren i Norge med et slikt produkt, sier Ole Michael Holth, instruktør og fagansvarlig for batterisystemer.

Virkelighetsnær 3D-grafikk

Batterier og batterisystemer for land og offshore benytter den siste versjonen av Trainors e-læringssystem og 3D-univers, «Electri City». Kursdeltakeren vil oppleve 3D-grafikk med naturlig atmosfære med oppgradert lyssetting og nye karakterer med forbedret mimikk og ansiktsuttrykk.

– Den oppgraderte 3D-grafikken gir en mer realistisk og engasjerende læringsopplevelse, som gjør det enklere å forstå og anvende kunnskapen i praksis, forteller Holth.

Se trailer av kurset her.

Solid kompetanse for sikker håndtering

Målet med kurset er å gi deltakerne en solid grunnkompetanse innen sikker bruk og lagring av batterisystemer. Det gir en grundig innføring i bly-, nikkel- og litiumbatterier, med fokus på både teoretiske og praktiske ferdigheter for sikker håndtering og vedlikehold. Emnene som dekkes inkluderer grunnleggende batteriteori, risikovurdering og førstehjelp, samt spesifikke sikkerhetstiltak for de ulike batteritypene.

Les mer om Batterier og Batterisystemer for land og offshore her.

Læring som passer for alle

Batterier og batterisystemer for land og offshore krever ingen spesifikke forkunnskaper. Varigheten på kurset er 65 minutter, og det kan gjennomføres på PC, nettbrett eller mobiltelefon. Kurset avsluttes med en test bestående multiple choice-spørsmål for hver modul. Spørsmålene dekker grunnleggende prinsipper, førstehjelpsteknikker, betjening og vedlikehold av relevante systemer. Batterier og batterisystemer for land og offshore er tilgjengelig på både norsk og engelsk, med teksting på flere språk.

Se alt om Batterier og batterisystemer for land og offshore her.


Related links

Emner

Kategorier


Dedikert til sikkerhet.

Trainor har kurset folk innenlands og utenlands, offshore og på land i over 30 år. Siden lansering av første e-læringskurs i 1996 har tradisjonell og digital opplæring gått hånd i hånd, og vi har utviklet opplæringsløsninger som imøtekommer behovet i en bred energibransje. Vi samarbeider tett med myndigheter og bransjeorganisasjoner, og legger vår ære i å levere kurs som alltid er faglig oppdatert og godt formidlet i en brukervennlig plattform. Hele tiden dedikert til sikkerhet.

Kontakter

Ole Michael Holth

Ole Michael Holth

Instructor +47 93 44 53 44
Rolf Kinck

Rolf Kinck

Sales Manager Norway +47 453 76 883

Opplæring for fagfolk. Av fagfolk.

Trainor leverer opplæring, digitale løsninger og teknisk rådgivning til offshore, maritim og landbasert industri og en bred energibransje verden over. Vi har hovedkontor i Tønsberg og er en del av internasjonale Apave Group.

Trainor

Kjelleveien 21
3126 Tønsberg
Norge