Gå videre til innhold
Lær hvordan et solcellesystem skal planlegges, prosjekteres og installeres. Kurs med drevne instruktører fra Zolw. Foto: Gettyimages
Lær hvordan et solcellesystem skal planlegges, prosjekteres og installeres. Kurs med drevne instruktører fra Zolw. Foto: Gettyimages

Pressemelding -

Nytt kurs om riktig installasjon av solceller

Solcelleteknologi blir stadig mer populært. Likevel er det mange som installerer det feil. Det nye kurset fra Trainor vil gi deltagerne ferdighetene de trenger for å holde seg oppdatert og konkurransedyktige i en stadig voksende bransje.

- Vi er stolte av å annonsere lanseringen av nytt kurs om planlegging, prosjektering og installasjon av solcellepanel. Dette kurset vil gi deltagerne den kunnskapen og ferdighetene de trenger for å montere solcellepanel på en trygg og effektiv måte, sier Bjørn André Ulseth-Rivelsrud, teamleder og instruktør i Trainor.

Nye tider. Nye krav.

- Mange tror det bare er å skru opp et solcellepanel og sette det i stikkontakt. Det er det ikke, sier han videre. Det nye kurset passer perfekt for elektrikere og bedrifter som driver med installasjon av solceller, men er også nyttig for privataktører og landbruket.

- Kurset kan sørge for en tryggere hverdag for alle elektrikere og takmontører i hele landet, og kan bidra til å hindre forsikringskrav og reklamasjon ved at arbeidet utføres på en skikkelig måte, fortsetter Ulseth-Rivelsrud.

Drevne instruktører

Kurset vil bestå av teoretisk undervisning om solcelleteknologi, installasjon og krav. Deltakerne vil også lære om sikkerhetsrutiner, regelverk og praktiske aspekter som gjelder for montering av solcellepanel.

Kurset gjennomføres av to drevne og erfarne fagmenn, Frode Lindmo og Kristoffer Strømmen fra Zolw. Som henholdsvis daglig leder og teknisk sjef i det uavhengige produkt- og kompetansesenteret har de erfaringen, kunnskapen og evnen til å dele av kunnskap, oppdateringer og erfaringer på en svært lærerik måte.

- Dag 1 vil ledes av Frode, tidligere montør med lang fartstid i bransjen. Dag 2 ledes av Kristoffer, som med sin ingeniørbakgrunn kan dele av et annet perspektiv til emnet. Totalt sett vil dette gi utfyllende og svært nyttig kunnskap, avslutter Ulseth-Rivelsrud.

Klasseromskurs i Tønsberg

Kurset vil holdes i Trainor sine lokaler i Tønsberg og varer i 2 dager.

For mer informasjon om kurset, vennligst kontakt Bjørn Andrè Ulseth‑Rivelsrud på bjorn.andre.ulseth-rivelsrud@trainor.no. Vi gleder oss til å møte deltakerne på kurset og hjelpe dem med å utvide sine ferdigheter innen solcelleteknologi.

Se mer om kurset Solcelleinstallasjon – innføring her.

Related links

Emner

Kategorier


Dedikert til sikkerhet.

Trainor har kurset folk innenlands og utenlands, offshore og på land i over 30 år. Siden lansering av første e-læringskurs i 1996 har tradisjonell og digital opplæring gått hånd i hånd, og vi har utviklet opplæringsløsninger som imøtekommer behovet i en bred energibransje. Vi samarbeider tett med myndigheter og bransjeorganisasjoner, og legger vår ære i å levere kurs som alltid er faglig oppdatert og godt formidlet i en brukervennlig plattform. Hele tiden dedikert til sikkerhet.

Kontakter

Bjørn-André Ulseth-Rivelsrud

Bjørn-André Ulseth-Rivelsrud

Teamleder og instruktør Teamleder for instruktørene +47 915 94 5029

Relatert innhold

Opplæring for fagfolk. Av fagfolk.

Trainor leverer opplæring, digitale løsninger og teknisk rådgivning til offshore, maritim og landbasert industri og en bred energibransje verden over. Vi har hovedkontor i Tønsberg.

Trainor
Kjelleveien 21
3126 Tønsberg
Norge