Gå videre til innhold
Morten Aasen (t.v) og Stian Martinsen i Trainor har fått en god start på året. Foto: Heidi Storm Middleton.
Morten Aasen (t.v) og Stian Martinsen i Trainor har fått en god start på året. Foto: Heidi Storm Middleton.

Pressemelding -

Tønsberg-selskap med rekordvekst på e-læring

Trainor er Norges største opplæringsselskap innen elsikkerhet. Nå opplever de enorm vekst innen e-læring og setter nye omsetningsrekorder. Bare i januar har mer enn 20 000 mennesker tatt Trainors digitale kurs.

Økningen skyldes ikke bare covid-19, men et behov for nye måter å tilegne seg kunnskap på.

- At det er begrensninger på antall mennesker som kan samles og møtes, er selvfølgelig en årsak. Men at markedet uansett har vært klart for digitale kurs av høy kvalitet er åpenbart, sier administrerende direktør i Trainor,  Stian Martinsen.

Et tydelig bevis på flere har fått øynene opp for digitale kurs, er omsetningstallene for årets første måned.

- Vi selger normalt godt i januar, men nesten 60% økning er over all forventning, sier Martinsen. Også tallene for februar gir grunn til å smile. - 

Ny teknologi fra Tønsberg til hele Norge.

Fra hovedkontoret i Tønsberg utvikler Trainor banebrytende e-læring. Fokuset er fullt og holdent på brukerne, og de som trenger kunnskap om elsikkerhet i sitt daglige virke. For å levere den kvaliteten som kreves, tar Trainor i bruk helt nye metoder.

- Kursene våre er bygget opp på en måte som er inspirert av både film og dataspill. Det gir en mer engasjerende opplevelse for brukerne, og gjør at vi danner et grunnlag for varig kunnskap, forteller Martinsen videre.

Vekst i flere ledd.

Denne tilnærmingen til e-læring er noe av selskapets mange styrker. En som merker etterspørselen i det daglige er nyansatt salgs- og markedsdirektør Morten Aasen.

- Behovet for kunnskap innen elsikkerhet er konstant. Markedet og fagfolk i hele landet fortjener og ønsker seg e-læring av denne kvaliteten. Det er gøy å kunne tilby et produkt vi er så stolte av, og som kundene våre liker så godt, sier Aasen.

Nå skal salgsavdelingen styrkes ytterliggere, men Tønsberg-selskapet stopper ikke der.

- I takt med etterspørselen, utvikler vi hele tiden nye kurs. Det betyr at vi alltid er på jakt etter nye hoder. Det er kanskje en godt skjult hemmelighet at det finnes et sånt miljø her i byen, men er finnes det altså en gjeng spillutviklere, manusforfattere, teknologer og utviklere som står på for å lage e-læring som virkelig betyr noe, forteller Martinsen.

Emner


Kursvirksomhet siden 80-tallet

Vi har kurset folk innenlands og utenlands, offshore og på land, og var blant de første aktørene på markedet da vi lanserte vårt første e-læringskurs i 1996. Siden den gang har tradisjonell og digital opplæring gått hånd i hånd, og vi har utviklet opplæringsløsninger som imøtekommer behovet i en bred energibransje. Vi samarbeider tett med myndigheter og bransjeorganisasjoner, og legger vår ære i å levere kurs som alltid er faglig oppdatert og godt formidlet i en brukervennlig plattform. Hele tiden dedikert til sikkerhet.

Kontakter

Stian Martinsen

Stian Martinsen

Administrerende direktør (CEO) Trainor Group +47 932 41 515
Morten Aasen

Morten Aasen

Chief Commercial Officer (CCO) +47 ­905 ­97 ­194

Opplæring for fagfolk. Av fagfolk.

Trainor leverer opplæring, digitale løsninger og teknisk rådgivning til offshore, maritim og landbasert industri og en bred energibransje verden over. Vi har hovedkontor i Tønsberg.

Trainor
Kjelleveien 21
3126 Tønsberg
Norge