Gå videre til innhold
Trainor ser frem til å få Tommy Lundekvam fra TLC Elektro med på laget. Foto: Heidi S. Middleton
Trainor ser frem til å få Tommy Lundekvam fra TLC Elektro med på laget. Foto: Heidi S. Middleton

Pressemelding -

Trainor tegner avtale med kjent elektroprofil

Trainor inngår samarbeid med en av de mest kjente profilene innen elsikkerhet, Tommy Lundekvam.

Fra 1. desember 2023 skal Tommy Lundekvam fra TLC Elektro være kursholder og konsulent hos Trainor. Den godt etablerte elektroprofilen skal undervise i både selskapets klasseromskurs og webinarer. Dette inkluderer FSE, NEK400-standarden, høyspenningskurs, samt solcelle-og sluttkontrollkurs. Lundekvam vil i tillegg jobbe som konsulent på oppdrag i elektriske anlegg, og hjelpe bedrifter med å få på plass riktige instrukser og rutiner. Han vil hovedsakelig jobbe i Norge, men vil også være tilgjengelig for oppdrag i utlandet. Han kommer også til å ha en sentral rolle som innleid i NEK og deres komitearbeid.

Lang fartstid i bransjen

Lundekvam har over 20 års erfaring fra elektrobransjen. Han startet sin karriere i Trainor hvor han jobbet som instruktør, avdelingsleder og prosjektleder i 13 år. De siste årene har han jobbet som avdelingsleder og installatør i Bravida Sandefjord og Larvik, og senest som fagsjef for lavspenning hos Norsk Elektroteknisk Komite (NEK), før han etablerte TLC Elektro, som tilbyr foredrag og konsulenttjenester. Lundekvam har en teknisk fagskoleutdannelse innen elkraft og maritim elektroautomasjon fra Høgskolen i Vestfold.

Ser frem til samarbeidet

Bjørn-André Ulseth-Rivelsrud, teamleder og instruktør i Trainor, forteller at han ser frem til å få Lundekvam med på laget. Han trekker spesielt frem at Lundekvam, på lik linje med Trainor, har et sterkt ønske om å endre holdningene knyttet til sikkerhet i elektrobransjen.

– Da jeg bestemte meg for å starte for meg selv var det ingen tvil; å vende tilbake til Trainor som instruktør og konsulent var det opplagte valget. Jeg deler selskapets dype engasjement for elsikkerhet og deres sterke verdier, og mener generelt at det bør satses mer på sikkerhetsarbeid i Norge, avslutter Lundekvam.


Related links

Emner


Dedikert til sikkerhet.

Trainor har kurset folk innenlands og utenlands, offshore og på land i over 30 år. Siden lansering av første e-læringskurs i 1996 har tradisjonell og digital opplæring gått hånd i hånd, og vi har utviklet opplæringsløsninger som imøtekommer behovet i en bred energibransje. Vi samarbeider tett med myndigheter og bransjeorganisasjoner, og legger vår ære i å levere kurs som alltid er faglig oppdatert og godt formidlet i en brukervennlig plattform. Hele tiden dedikert til sikkerhet.

Kontakter

Bjørn-André Ulseth-Rivelsrud

Bjørn-André Ulseth-Rivelsrud

Teamleder og instruktør Teamleder for instruktørene +47 915 94 5029

Opplæring for fagfolk. Av fagfolk.

Trainor leverer opplæring, digitale løsninger og teknisk rådgivning til offshore, maritim og landbasert industri og en bred energibransje verden over. Vi har hovedkontor i Tønsberg.

Trainor
Kjelleveien 21
3126 Tønsberg
Norge