Presserom

Til trainor.no
Følg Trainor

Webinar erstatter klasseromsundervisning

Pressemelding   •   mar 18, 2020 07:16 CET

Seniorinstruktør Hans Olav Arnesen er en av dem som nå må undervise via PC i steden for i klasserom.

Koronaviruset har satt en midlertidig stopper for klasseromsundervisningen, men instruktørene i Trainor tar utfordringen på strak arm, slik at flere av de avlyste kursene likevel blir gjennomført - som webinar.

Kan ta kurs hjemmefra

Alle Trainors planlagte klasseromskurs til og med 3. april er avlyst som følge av koronapandemien. De fleste av dem var fullbooket. 
​- Det er mange fortvilte kunder, som skulle i gang med viktig og i flere tilfeller myndighetspålagt opplæring disse dagene. Endel av disse vil vi fortsatt kunne gi et tilbud til, når vi nå ruller ut webinarløsning, forklarer Bjørn André Ulseth-Rivelsrud, som er teamleder for instruktørene. Trainor setter også opp åpne kurs som webinar, og påmeldingssystemet er klart til å ta i mot kursdeltakere på hjemmekontor over hele landet. - Enten du er en av de få igjen på kontoret, eller sitter med PCen hjemme på kjøkkenbenken, skal vi gjøre vårt beste for at du får en fullverdig kursopplevelse, sier Ulseth-Rivelsrud, som selv vil holde flere av kursene.


Følgende kurs tilbys som webinar de neste ukene.​Flere kurs settes opp fortløpende. Ta gjerne kontakt dersom du har spørsmål eller kursønsker!

Trainor er et internasjonalt kompetanseselskap som leverer opplæringstjenester, teknisk rådgivning og utleie av personell til offshore, maritim og landbasert industri verden over.

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.