Gå videre til innhold
Seniorinstruktør Hans Olav Arnesen er en av dem som nå må undervise via PC i steden for i klasserom.
Seniorinstruktør Hans Olav Arnesen er en av dem som nå må undervise via PC i steden for i klasserom.

Pressemelding -

Webinar erstatter klasseromsundervisning

Koronaviruset har satt en midlertidig stopper for klasseromsundervisningen, men instruktørene i Trainor tar utfordringen på strak arm, slik at flere av de avlyste kursene likevel blir gjennomført - som webinar.

Kan ta kurs hjemmefra

Alle Trainors planlagte klasseromskurs til og med 3. april er avlyst som følge av koronapandemien. De fleste av dem var fullbooket. 
​- Det er mange fortvilte kunder, som skulle i gang med viktig og i flere tilfeller myndighetspålagt opplæring disse dagene. Endel av disse vil vi fortsatt kunne gi et tilbud til, når vi nå ruller ut webinarløsning, forklarer Bjørn André Ulseth-Rivelsrud, som er teamleder for instruktørene. Trainor setter også opp åpne kurs som webinar, og påmeldingssystemet er klart til å ta i mot kursdeltakere på hjemmekontor over hele landet. - Enten du er en av de få igjen på kontoret, eller sitter med PCen hjemme på kjøkkenbenken, skal vi gjøre vårt beste for at du får en fullverdig kursopplevelse, sier Ulseth-Rivelsrud, som selv vil holde flere av kursene.


Følgende kurs tilbys som webinar de neste ukene.​Flere kurs settes opp fortløpende. Ta gjerne kontakt dersom du har spørsmål eller kursønsker!

Related links

Emner

Kategorier


Trainor er et internasjonalt kompetanseselskap som leverer opplæringstjenester, teknisk rådgivning og utleie av personell til offshore, maritim og landbasert industri verden over.

Kontakter

Christine Larsen

Christine Larsen

Kurs- og markedskoordinator Kursadministrasjon, markedsføring +47 954 ­52 ­470
Bjørn-André Ulseth-Rivelsrud

Bjørn-André Ulseth-Rivelsrud

Teamleder og instruktør Teamleder for instruktørene +47 915 94 5029
Eva Nordskog

Eva Nordskog

Pressekontakt Head of Communications, HR and ESG. +47 90875544

Relatert innhold

Opplæring for fagfolk. Av fagfolk.

Trainor leverer opplæring, digitale løsninger og teknisk rådgivning til offshore, maritim og landbasert industri og en bred energibransje verden over. Vi har hovedkontor i Tønsberg.

Trainor
Kjelleveien 21
3126 Tønsberg
Norge