Gå videre til innhold
Virkelighetsnære hendelser gjør kursopplevelsen engasjerende. Illustrasjon fra Electri City av Trainor.
Virkelighetsnære hendelser gjør kursopplevelsen engasjerende. Illustrasjon fra Electri City av Trainor.

Pressemelding -

Nye førstehjelpskurs fra Trainor

Virkelighetsnære hendelser, engasjerende læringsopplevelse og mulighet til å tilpasse kursinnhold etter behov er stikkord når Trainor nå har lansert 3 splitter nye førstehjelpskurs.

Tradisjonelt har Trainors digitale førstehjelpskurs hatt hovedvekt på førstehjelp ved strømulykker. Ganske naturlig, siden opplæringsselskapet gjennom de siste 30 årene har befestet seg som Nordens ledende aktør på elsikkerhetsopplæring.

– Vi har fått mange forespørsler om førstehjelpskurs i vårt e-læringsunivers, Electri City, også om bredere førstehjelp enn spesifikt for strømulykker, forteller Senior Key Account Manager Trond Løfqvist i Trainor.


Når Trainor nå skulle lage nytt førstehjelpskurs, klinker de derfor til og lanserer 3 kurs: Førstehjelp ved skader og ulykker, Førstehjelp ved strømulykker, og et kurs som kombinerer de to: Førstehjelp ved skader, ulykker og strømulykker.


– På den måten kan du selv velge det kurset du trenger, sier Trond. Kursene lanseres på norsk, engelsk og polsk, basert på norske regler og retningslinjer. Snart lanseres kursene også i svensk variant, tilpasset det svenske markedet.


Oppfyller myndighetskrav

Alle tre kursvariantene er godkjent i henhold til myndighetenes opplæringskrav til årlig, teoretisk førstehjelpsopplæring, for eksempel slik det er beskrevet i Forskrift om sikkerhet ved arbeid i og drift av elektriske anlegg (FSE). I tillegg til den teoretiske opplæringen, må det gjennomføres praktisk HLR.


– Alle burde kunne førstehjelp, enten de jobber med elektriske anlegg, eller ei, sier Trond Løfqvist, og fortsetter: - En skade eller en ulykke kan inntreffe hvor som helst, også på arbeidsplassen. Det gir trygghet å vite at man har kunnskapen som trengs dersom man plutselig havner i en ulykkes situasjon. Jo flere som kan førstehjelp, desto flere liv kan reddes, sier han, og anbefaler alle arbeidsgivere å sørge for førstehjelpsopplæring til sine ansatte.


– Grunnleggende førstehjelpskurs bør være obligatorisk på alle arbeidsplasser. Det kan gjøres effektivt og godt digitalt, og så kan man samles til praktisk hjerte- og lungeredningsøvelse i etterkant, avslutter han.


Related links

Emner

Kategorier


Dedikert til sikkerhet.

Trainor har kurset folk innenlands og utenlands, offshore og på land i over 30 år. Siden lansering av første e-læringskurs i 1996 har tradisjonell og digital opplæring gått hånd i hånd, og vi har utviklet opplæringsløsninger som imøtekommer behovet i en bred energibransje. Vi samarbeider tett med myndigheter og bransjeorganisasjoner, og legger vår ære i å levere kurs som alltid er faglig oppdatert og godt formidlet i en brukervennlig plattform. Hele tiden dedikert til sikkerhet.

Kontakter

Bjørn-André Ulseth-Rivelsrud

Bjørn-André Ulseth-Rivelsrud

Teamleder og instruktør Teamleder for instruktørene +47 915 94 5029
Trond Løfqvist

Trond Løfqvist

Key Account Manager Trainor Elsikkerhet AS +47 959 41 220
Christine Larsen

Christine Larsen

Kurs- og markedskoordinator Kursadministrasjon, markedsføring +47 954 ­52 ­470

Relatert innhold

Opplæring for fagfolk. Av fagfolk.

Trainor leverer opplæring, digitale løsninger og teknisk rådgivning til offshore, maritim og landbasert industri og en bred energibransje verden over. Vi har hovedkontor i Tønsberg.

Trainor
Kjelleveien 21
3126 Tønsberg
Norge