Gå videre til innhold
Realistiske hendelser er med på å gjøre kursopplevelsen relevant og virkelighetsnær. Illustrasjon fra Electri City av Trainor.
Realistiske hendelser er med på å gjøre kursopplevelsen relevant og virkelighetsnær. Illustrasjon fra Electri City av Trainor.

Pressemelding -

Oppdatert FSE-kurs med splitter ny førstehjelpsmodul

-Årets FSE har fått en helt ny førstehjelpsmodul, spesielt tilpasset målgruppen, sier Bjørn André Ulseth-Rivelsrud, teamleder for undervisning i Trainor.

Gode tilbakemeldinger

FSE-kursene er bransjespesifikke, med skreddersydde kurs for henholdsvis Everk, industri, installasjon, offshore og skip. Det er også eget FSE-kurs for instruert personell.

FSE-kursene til Trainor høster gode tilbakemeldinger, og årets FSE er oppdatert med en flunkende ny førstehjelpsmodul.

– Målet har vært å gjøre den teoretiske førstehjelpen enda mer relevant for kursdeltakeren, forteller Bjørn André, som selv har årelang erfaring i å holde førstehjelpskurs. Han forklarer at førstehjelpsmodulen tar utgangspunkt i en hendelse, og man følger en arbeider gjennom en arbeidshverdag, med relevante utfordringer tilpasset kursets målgruppe.

I tillegg til ny førstehjelpsmodul er det FSE-faglige innholdet gjennomgått og oppdatert og det er gjort generelle kvalitetsforbedringer som ny startskjerm og mulighet for teksting på flere språk.

– Vi gleder oss til å se responsen på kurset, sier Bjørn André forventningsfullt.

Related links

Emner

Kategorier


Dedikert til sikkerhet.

Trainor har kurset folk innenlands og utenlands, offshore og på land i over 30 år. Siden lansering av første e-læringskurs i 1996 har tradisjonell og digital opplæring gått hånd i hånd, og vi har utviklet opplæringsløsninger som imøtekommer behovet i en bred energibransje. Vi samarbeider tett med myndigheter og bransjeorganisasjoner, og legger vår ære i å levere kurs som alltid er faglig oppdatert og godt formidlet i en brukervennlig plattform. Hele tiden dedikert til sikkerhet.

Pressekontakt

Eva Nordskog

Eva Nordskog

Pressekontakt Head of Communications, HR and ESG. +47 90875544

Opplæring for fagfolk. Av fagfolk.

Trainor leverer opplæring, digitale løsninger og teknisk rådgivning til offshore, maritim og landbasert industri og en bred energibransje verden over. Vi har hovedkontor i Tønsberg.

Trainor
Prestegaten 3-5
3126 Tønsberg
Norge