Gå videre til innhold
Realistiske hendelser er med på å gjøre kursopplevelsen relevant og virkelighetsnær. Illustrasjon fra Electri City av Trainor.
Realistiske hendelser er med på å gjøre kursopplevelsen relevant og virkelighetsnær. Illustrasjon fra Electri City av Trainor.

Pressemelding -

Oppdatert FSE-kurs med splitter ny førstehjelpsmodul

-Årets FSE har fått en helt ny førstehjelpsmodul, spesielt tilpasset målgruppen, sier Bjørn André Ulseth-Rivelsrud, teamleder for undervisning i Trainor.

Gode tilbakemeldinger

FSE-kursene er bransjespesifikke, med skreddersydde kurs for henholdsvis Everk, industri, installasjon, offshore og skip. Det er også eget FSE-kurs for instruert personell.

FSE-kursene til Trainor høster gode tilbakemeldinger, og årets FSE er oppdatert med en flunkende ny førstehjelpsmodul.

– Målet har vært å gjøre den teoretiske førstehjelpen enda mer relevant for kursdeltakeren, forteller Bjørn André, som selv har årelang erfaring i å holde førstehjelpskurs. Han forklarer at førstehjelpsmodulen tar utgangspunkt i en hendelse, og man følger en arbeider gjennom en arbeidshverdag, med relevante utfordringer tilpasset kursets målgruppe.

I tillegg til ny førstehjelpsmodul er det FSE-faglige innholdet gjennomgått og oppdatert og det er gjort generelle kvalitetsforbedringer som ny startskjerm og mulighet for teksting på flere språk.

– Vi gleder oss til å se responsen på kurset, sier Bjørn André forventningsfullt.

Related links

Emner

Kategorier


Dedikert til sikkerhet.

Trainor har kurset folk innenlands og utenlands, offshore og på land i over 30 år. Siden lansering av første e-læringskurs i 1996 har tradisjonell og digital opplæring gått hånd i hånd, og vi har utviklet opplæringsløsninger som imøtekommer behovet i en bred energibransje. Vi samarbeider tett med myndigheter og bransjeorganisasjoner, og legger vår ære i å levere kurs som alltid er faglig oppdatert og godt formidlet i en brukervennlig plattform. Hele tiden dedikert til sikkerhet.

Kontakter

Eva Nordskog

Eva Nordskog

Pressekontakt Head of Communications, HR and ESG. +47 90875544

Relatert innhold

Opplæring for fagfolk. Av fagfolk.

Trainor leverer opplæring, digitale løsninger og teknisk rådgivning til offshore, maritim og landbasert industri og en bred energibransje verden over. Vi har hovedkontor i Tønsberg.

Trainor
Kjelleveien 21
3126 Tønsberg
Norge