Gå videre til innhold
Nytt kurs for personell som kan utsettes for elektromagnetiske felt i bransjene landanlegg, skip og offshore. Foto/Illustrasjon fra Electri City, Trainor.
Nytt kurs for personell som kan utsettes for elektromagnetiske felt i bransjene landanlegg, skip og offshore. Foto/Illustrasjon fra Electri City, Trainor.

Pressemelding -

Nytt EMF-kurs fra Trainor skal skape sikrere arbeidsmiljøer for landanlegg, skip og offshore-bransjen

Forskning viser at jo mer relevant og tilpasset opplæringen er for mottakeren, jo bedre fester kunnskapen seg. Nettopp derfor har Trainor lansert et nytt EMF-kurs spesialtilpasset til bransjene landanlegg, skip og offshore.

Kurset gir verdifull innsikt og kompetanse om elektromagnetiske felt for både utøvende fagfolk og deres arbeidsgivere. Blant annet hvordan man skal oppfylle forskriftskrav, klarlegge og vurdere situasjoner for å unngå uønskede helseeffekter og unngå farlig elektromagnetisk stråling.

– Dette kurset er utformet for å forbedre arbeidssikkerheten og sørge for at profesjonelle innenfor disse sektorene forstår hvordan de kan jobbe trygt og unngå eksponeringer i slike omgivelser, sier Rolf Kinck i Trainor.

Forståelse forebygger farer

Kurset gir deltagerne en god forståelse av farene knyttet til elektromagnetiske felt på skip, offshoreinstallasjoner og landanlegg.

– Manglende forståelse av EMF kan føre til uheldige situasjoner og med mulige skader. Kurset er skreddersydd for å møte bransjespesifikke behov og utfordringer og gir dem kunnskap, samt verktøyene de trenger, for å iverksette effektive tiltak og gode rutiner, sier Kinck.

Denne forståelsen er avgjørende for å minimere risiko og sørge for at arbeidsmiljøene er trygge. Det samme er også måten kurset er utformet på.

Effektiv e-læring

At kursene er digitale og tilbys som e-læring er det mange fordeler ved.

– Dette gjør det enkelt for fagfolk å få tilgang til opplæringen når som helst og hvor som helst, og det gir en fleksibilitet som er spesielt verdifull i en travel arbeidshverdag, sier Kinck.

Selv om kurset er digitalt, har Trainor jobbet hardt med å skape en digital verden som oppleves relevant. Dette gir deltagerne en realistisk opplæringsopplevelse som bedre forbereder dem på de utfordringene de kan møte i sine daglige oppgaver.

– Kurset viser gjenkjennelige miljøer som etterligner de faktiske arbeidsforholdene i landanlegg, på skip og offshore-installasjoner. Situasjonene som oppstår og er gjenskapt er basert på reelle situasjoner som man vil møte i virkeligheten, sier Kinck.

– Vi er glade for å lansere dette nye EMF-kurset. Vi tror at dette kurset vil bidra til å redusere risikoen og skape tryggere arbeidsmiljøer for alle ansatte, avslutter Rolf Kinck.

Mer informasjon om EMF-kurset finner du her

Emner


Dedikert til sikkerhet.

Trainor har kurset folk innenlands og utenlands, offshore og på land i over 30 år. Siden lansering av første e-læringskurs i 1996 har tradisjonell og digital opplæring gått hånd i hånd, og vi har utviklet opplæringsløsninger som imøtekommer behovet i en bred energibransje. Vi samarbeider tett med myndigheter og bransjeorganisasjoner, og legger vår ære i å levere kurs som alltid er faglig oppdatert og godt formidlet i en brukervennlig plattform. Hele tiden dedikert til sikkerhet.

Kontakter

Rolf Kinck

Rolf Kinck

Key Account Manager Kunderådgivning/salg +47 453 76 883
Christine Larsen

Christine Larsen

Kurs- og markedskoordinator Kursadministrasjon, markedsføring +47 954 ­52 ­470

Relatert innhold

Opplæring for fagfolk. Av fagfolk.

Trainor leverer opplæring, digitale løsninger og teknisk rådgivning til offshore, maritim og landbasert industri og en bred energibransje verden over. Vi har hovedkontor i Tønsberg.

Trainor
Kjelleveien 21
3126 Tønsberg
Norge