Gå videre til innhold
Ocean Technology Group og Trainor samarbeider om sikkerhetskurs for sjøfolk. Foto/Ill.: Electri City by Trainor
Ocean Technology Group og Trainor samarbeider om sikkerhetskurs for sjøfolk. Foto/Ill.: Electri City by Trainor

Pressemelding -

Ocean Technologies Group og Trainor samarbeider om å bedre sikkerheten til sjøfolk som arbeider med potensielle eksplosjonsfarer

De fleste branner om bord starter i maskinrommet. Imidlertid utgjør alle områder der brennbare væsker, gasser eller materialer og potensialet for antennelse av disse en betydelig risiko for sjøfolks liv og skipets sikkerhet. Det er derfor avgjørende at mannskapet er tilstrekkelig opplært til å identifisere og redusere risikoen i farlige eller eksplosive områder (såkalte EX-områder), der brennbare eller brennbare gasser og luftblandinger er nær potensielle antennelseskilder. Bevissthet om farlige områder er spesielt viktig når du planlegger og utfører vedlikehold, der gnister som genereres av verktøy lett kan utløse en brann eller en eksplosjon.

Anerkjent av DNV

Trainor, en ledende utvikler av profesjonell opplæring for el- og eksplosjonssikkerhet med over 30 års erfaring i å utvikle banebrytende opplæring, har inngått samarbeid med Ocean Technologies Group (OTG) for å tilby fire nye Ex-kurs via den prisbelønte Ocean Learning Platform (OLP).

E-læringskursene er anerkjent av DNV og dekker et bredt spekter av sikkerhetskritiske emner for de som jobber i eller i nærheten av EX-områder, og gir mannskap som bruker OLP svært engasjerende opplæring i de sikkerhetskritiske områdene av eksplosiv beskyttelse; hvordan de velger riktig utstyr, hva merking betyr og annen viktig informasjon som vil hjelpe dem til å arbeide trygt i farlige områder. Materialet inkluderer kurset Safe Behavior in Hazardous Areas, som også nylig ble anerkjent med en pris ved International E-learning Awards.

«Disse kursene er laget for å trygge arbeiderne. Gjennom partnerskapet med Ocean Technologies Group vil vi gi tilgang til denne kritiske informasjonen for hele industrien, redusere risikoen for sjøfolk og forbedre sikkerheten om bord. Vi streber etter å gjøre opplæring til noe folk ønsker å gjøre, ikke bare til noe de gjøre. Vi ser at OTG deler denne visjonen og de er dermed en ideell partner for Trainor.» sier Kåre Vegar Sund, Teamleder eLearning i Trainor.

"Trainor er kjent for de høykvalitets, engasjerende og oppslukende kursene de lager. Dette partnerskapet gjør oss i stand til å tilby deres banebrytende og potensielt livreddende materiale til våre kunder, og gir en annen premiumressurs som vil redusere risikoen og holde mannskapene deres trygge.» Sa Knut Mikalsen, direktør for læringsløsninger i Ocean Technologies Group

"Sikkerheten til mannskapene er av største bekymring for alle OTG-kunder. Gjennom partnerskapet med Trainor fortsetter vi å styrke ressursene som er tilgjengelige for kundene våre, hjelper sjøfolkene deres med å identifisere og redusere risikoer når de arbeider i farlige områder og gjør dem i stand til å være tryggere i deres daglige arbeid.» Sa Johan Gustafsson, Chief Revenue Officer for Ocean Technologies Group.

"Dette er nok et eksempel på vår visjon om OLP som en inkluderende plattform og kanal som våre kunder og partnere kan koble seg gjennom." konkluderte Johan.

Related links

Emner


Dedikert til sikkerhet.

Trainor er et internasjonalt anerkjent edTech-selskap som tilbyr opplæring, digitale opplæringsløsninger og konsulenttjenester innenfor fagområdene elsikkerhet og eksplosjonssikkerhet verden over. Vi samarbeider tett med myndigheter og bransjeorganisasjoner, og legger vår ære i å levere kurs som alltid er faglig oppdatert og godt formidlet i en brukervennlig plattform. Hele tiden dedikert til sikkerhet.


Ocean Technologies Group gir maritime fagfolk over hele verden digital læring, vurdering, maritim HR og flåtestyringsløsninger. Den er bygget på verdens anerkjente e-læringsleverandører Seagull Maritime og Videotel og har blitt ytterligere styrket av COMPAS, Marlins, MTS og Tero Marine-merkene. Konsernet kan skryte av over 100 års kollektiv erfaring med å hjelpe de mest suksessrike skipsoperatørene med å oppnå de høyeste standardene for sikkerhet og operasjonell fortreffelighet. Dedikert til å realisere potensialet til hver sjøfarende og hvert skip, Ocean Technologies Group og dets globale team på over 300 Oceaneers bidrar til å gjøre industrien tryggere, sterkere og i stand til å utmerke seg.

Kontakter

Kåre Vegar Sund

Kåre Vegar Sund

Kreativ leder Teamleder designavdelingen, prosjektleder, VR, ElectriCity +47 92260981
Eva Nordskog

Eva Nordskog

Pressekontakt Head of Communications, HR and ESG. +47 90875544

Relatert innhold

Opplæring for fagfolk. Av fagfolk.

Trainor leverer opplæring, digitale løsninger og teknisk rådgivning til offshore, maritim og landbasert industri og en bred energibransje verden over. Vi har hovedkontor i Tønsberg.

Trainor
Kjelleveien 21
3126 Tønsberg
Norge