Gå videre til innhold
Trainors e-læringskurs er internasjonalt anerkjent for sin gode kvalitet både når det gjelder faglig innhold, virkemidler og engasjement. Foto/Ill: Skjermbilde fra Electri City av Trainor.
Trainors e-læringskurs er internasjonalt anerkjent for sin gode kvalitet både når det gjelder faglig innhold, virkemidler og engasjement. Foto/Ill: Skjermbilde fra Electri City av Trainor.

Pressemelding -

Trainor signerer avtale med UL Solutions

UL Solutions legger norskutviklede e-læringskurs til sin portefølje av Ex sikkerhetsopplæring. – "En stor anerkjennelse," sier CCO Morten Aasen. Avtalen gjør Trainors digitale Ex-opplæring tilgjengelig globalt gjennom UL Solutions digitale opplæringsportal.

Signert avtale

En forhandleravtale er signert mellom Tønsbergselskapet Trainor og amerikanske UL Solutions, en ledende global aktør innen anvendt sikkerhetsvitenskap. UL Solutions ønsker å benytte Trainors e-læringskurs for Ex-opplæring.

- Arbeidssikkerhet i eksplosjonsfarlige omgivelser er et must. Denne avtalen mellom UL Solutions og Trainor har som mål å støtte de som jobber i potensielt eksplosjonsfarlige områder og med relatert utstyr ved å tilby høykvalitets opplæring for å hjelpe dem med å forberede seg på dette arbeidet, sier Eduardo Galera, produktsjef ved UL Solutions.

Premium kvalitet

Trainors e-læring er utviklet i Unreal Engine, en av verdens ledende spillmotorer.

– Kvalitet, høyt læringsutbytte og et kompromissløst engasjement for sikkerhet er vår hovedmotivasjon, forklarer Morten Aasen, og legger til at Trainors visjon er å sette en ny standard for sikkerhetsopplæring. En visjon de nærmer seg ved å heve kvalitetsnivået betraktelig i opplæringstilbudet til en bransje der sikkerhet er avgjørende, og utvikle kurs som skiller seg ut fra tradisjonell e-læring når det gjelder kursmetodikk, kommunikasjonsmåte, didaktikk, og bruk av teknologi.

Blir global

Trainor Group er Nordens ledende leverandør av opplæring i el- og Ex-sikkerhet, med over 30 års erfaring. Som pionerer innen digitale læringsløsninger, lanserte Trainor sin første databaserte opplæring i 1996, og har siden da tiltrukket seg ikke bare fagfolk innen fagfeltet elsikkerhet, forskrifter, standarder og Ex-sikkerhet, men også pedagoger, systemutviklere, spilldesignere og filmskapere viet til å skape banebrytende digitale læringsløsninger.

– Nøkkelen til vår suksess er samspillet. Fagkompetanse som settes ut i livet i en spillmotor som lar oss gjenskape enhver arbeidssituasjon ved hjelp av filmteknikker og historiefortelling for å lage engasjerende, relevante og forståelige kurs, forklarer Morten Aasen. Etter å ha oppnådd status som ledende i Norden, har konsernet som mål å vokse geografisk.

– Samarbeidet med UL Solutions er et stort skritt mot å bli en betydelig global leverandør av Ex-sikkerhetsopplæring, sier Morten Aasen.

Related links

Emner

Kategorier


Dedikert til sikkerhet.

Trainor er et ledende og innovativt EdTech-selskap som tilbyr opplæring og digitale læringsløsninger av høy kvalitet for fagfolk innen feltene elsikkerhet og Ex-sikkerhet. Trainor er en foretrukket opplæringsleverandør for globale aktører på tvers av kraft-, industri-, olje- og gass-, maritim industri og bygg- og anlegg.

Kontakter

Morten Aasen

Morten Aasen

Chief Commercial Officer (CCO) +47 ­905 ­97 ­194
Eva Nordskog

Eva Nordskog

Pressekontakt Head of Communications, HR and ESG. +47 90875544

Relatert innhold

Opplæring for fagfolk. Av fagfolk.

Trainor leverer opplæring, digitale løsninger og teknisk rådgivning til offshore, maritim og landbasert industri og en bred energibransje verden over. Vi har hovedkontor i Tønsberg.

Trainor

Kjelleveien 21
3126 Tønsberg
Norge