Gå videre til innhold
Morten Aasen fra Trainor er stolt over å kunne presentere Trainors opplæring i inn- og utland. Foto: Heidi Middleton
Morten Aasen fra Trainor er stolt over å kunne presentere Trainors opplæring i inn- og utland. Foto: Heidi Middleton

Pressemelding -

Trainor topp 3 under International E-learning Awards

Under The Learning Ideas Conference i New York, ble opplæringsselskapet Trainor fra Tønsberg tildelt bronsepris i kategorien E-læringsopplevelse. – Utrolig gøy å bli lagt merke til, sier salgs- og markedsdirektør Morten Aasen og leder for læringsopplevelse, Amanda Westrum van Til i Trainor. Morten var (digitalt) til stede på konferansen og holdt et innlegg om fremtidens e-læring og hvordan bruke teknologien til å skape gode læringsopplevelser.

Lagde eget univers i kjent spillmotor

Trainor er kjent som Nordens største på opplæring innen elsikkerhet og eksplosjonssikkerhet, og har over 30 års erfaring med å utvikle både tradisjonell undervisning og digitale kurs for fagfolk. Fra en liten gründerbedrift på nittitallet, har selskapet vokst til et internasjonalt konsern med over 100 ansatte, kontorer både i Norge og Sverige, og en stor portefølje av avanserte og høyteknologiske kurs skapt i den kjente spillmotoren Unreal Engine.

– En gjeng spillglade designere så muligheten til å øke presisjonen i fagopplæringen betraktelig ved å gjenskape miljøer og situasjoner i 3D, og har faktisk bygd opp et helt univers – ElectriCity – der vi skaper alle kursene våre, forteller Amanda Westrum van Til, entusiastisk. Amanda er Head of Learning Experience i Trainor, og fungerende teamleder for hele e-læringsteamet. Teamet jobber tett med undervisningsavdelingen i Trainor, der erfarne instruktører bidrar med sin fagekspertise innen elsikkerhet, eksplosjonssikkerhet og automasjon.

– Som salgsleder er det en ren glede å presentere produktene, og tilbakemeldingene er utelukkende gode, sier Morten, og forteller at internasjonale konferanser som denne er viktige skritt på veien til å nå ut til et større, internasjonalt marked. 

– Vi får testet oss, og vist oss frem, og når vi også ender opp med å få en pris for et av kursene våre, som en aktør ingen av dem kjenner fra før, så er det rett og slett utrolig moro, sier han.

Skaper gode læringsopplevelser

The International E-learning Award deles ut årlig av The International E-learning Association, og anerkjenner best bruk av teknologi for å forbedre læring og jobbytelse i bedrifter eller gjennom individuell faglig utvikling. At Trainor får pris nettopp for E-læringsopplevelse er resultat av flere års utrettelig arbeid for å heve kvalitet, læringsutbytte og læringslyst i en bransje der sikkerhet står i høysetet og riktig kompetanse er avgjørende. – Vår ambisjon er å sette en ny standard for sikkerhetsopplæring. Fordi gode fagfolk fortjener god opplæring. Og nå har vi altså fått en internasjonal anerkjennelse av at vår kursopplevelse er utrolig bra, avslutter en fornøyd Amanda.

Trainor ble belønnet for kurset "Sikker adferd i eksplosjonsfarlige områder", som retter seg mot alt personell som skal utføre arbeid i eller i nær områder med potensiell eksplosjonsfare. Dette kan for eksempel være bensinstasjoner, fabrikker, oljeplattform, tankskip, silo og lignende.

Related links

Emner

Kategorier


Dedikert til sikkerhet.

Trainor har kurset folk innenlands og utenlands, offshore og på land i over 30 år. Siden lansering av første e-læringskurs i 1996 har tradisjonell og digital opplæring gått hånd i hånd, og vi har utviklet opplæringsløsninger som imøtekommer behovet i en bred energibransje. Vi samarbeider tett med myndigheter og bransjeorganisasjoner, og legger vår ære i å levere kurs som alltid er faglig oppdatert og godt formidlet i en brukervennlig plattform. Hele tiden dedikert til sikkerhet.

Kontakter

Eva Nordskog

Eva Nordskog

Pressekontakt Head of Communications, HR and ESG. +47 90875544

Relatert innhold

Opplæring for fagfolk. Av fagfolk.

Trainor leverer opplæring, digitale løsninger og teknisk rådgivning til offshore, maritim og landbasert industri og en bred energibransje verden over. Vi har hovedkontor i Tønsberg.

Trainor
Kjelleveien 21
3126 Tønsberg
Norge