Gå videre til innhold
Full sal på årets fagsamling for energibransjen.
Full sal på årets fagsamling for energibransjen.

Nyhet -

Vellykket fagsamling for energibransjen

Gikk du glipp av Elsikkerhetskompetanse 2017 - energibransjens fagsamling? Fortvil ikke - vi er allerede igang med planlegging av neste års konferanse! Dessuten kan du se presentasjonene fra årets fagsamling her!

Spennende diskusjoner - gode tilbakemeldinger

Årets fagsamling for energibransjen gikk av stabelen i Tønsberg i slutten av august. Over 60 deltakere overvar to dager med fullspekket program, og temaer som Driftsleders instrukser, meldeplikt til DSB, sikkerhetskort.no, endringer i veiledningen til FSE, erfaringer med FEK, fremtidens e-læring med mer.  Vi takker foredragsholdere og deltakere for god gjennomføring og utallige gode tilbakemeldinger. - Som arrangører er vi svært fornøyde både med den faglige og sosiale gjennomføringen, noe som motiverer oss til å komme med nye utfordrende temaer til diskusjon neste år, sier Geir Larsen i Trainor. 

Gikk du glipp av samlingen, eller ønsker du bare en liten reprise? SE PRESENTASJONENE HER.

Et av årets innlegg - "Kan VR revolusjonere sikkerhetsopplæringen?" ble også sendt live på Facebook.

ELSIKKERHETSKOMPETANSE 2018 blir 5.-6. september 2018, så hold av datoen! Dersom du har temaønsker for neste år, vil vi gjerne høre fra deg!

Related links

Emner

Kategorier

Kontakter

Eva Nordskog

Eva Nordskog

Pressekontakt Head of Communications, HR and ESG. +47 90875544

Relatert innhold

Opplæring for fagfolk. Av fagfolk.

Trainor leverer opplæring, digitale løsninger og teknisk rådgivning til offshore, maritim og landbasert industri og en bred energibransje verden over. Vi har hovedkontor i Tønsberg.

Trainor
Kjelleveien 21
3126 Tønsberg
Norge