Gå videre til innhold
Møt DSB, NEK, Elvia, Tensio, Maxeta, Elpress og Trainor under energibransjens fagsamling i Tønsberg 22. - 23. mars. Foto: Trainor
Møt DSB, NEK, Elvia, Tensio, Maxeta, Elpress og Trainor under energibransjens fagsamling i Tønsberg 22. - 23. mars. Foto: Trainor

Pressemelding -

Trainor samler bransjen

Trainor inviterer til fagkonferanse og samling for profesjonelle i kraft- og energibransjen. Fagsamlingen vil holdes i Tønsberg og gå over to dager, den 22. og 23. mars 2023. Temaene vil dreie seg om de siste utviklingene og beste praksis innen elsikkerhet.

- Årets konferanse vil favne brett, men også være svært nyttig for tiden vi er i, forteller Trond Løfqvist, Senior Key Account Manager i Trainor, og ansvarlig for programmet under Elsikkerhetskompetanse 2023. Han trekker spesielt frem at interessen rundt regelverk for solcelleanlegg er stor.

Temaene som vil bli dekket inkluderer blant annet ombygging av lavspenningsinstallasjoner fra IT/TT til TN, lysbueenergi og vernebekledning, kontroll, vedlikehold, forskrifter, standarder og implementering av elsikkerhet i virksomheter.

Kjente navn og foredragsholdere

Til å dele av sin kunnskap har Trainor invitert aktører med dyp kunnskap og innsikt innen sine fagfelt. Blant annet kommer DSB (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap), NEK (Norsk Elektronisk Komité), Maxeta, Elvia og flere andre.

- I tillegg til at man kan bli kjent med DSB sog NEK sine tolkninger av forskrifter og regelverk, vil man også få førstehånds kjennskap til praktiske løsninger som Sikkerhetskort.no, som vi i Trainor står for. I tillegg vil man kunne lære om riktig bruk av pressverktøy av Elpress, samt høre om et pilotprosjekt i regi av Tensio og Elvia om standardisering av låsesystem for energibransjen, sier Løfqvist som har store forventninger til dagene.

Energi- og kraftbransjens fagdager

- Dette blir på mange måter energi- og kraftbransjens fagdager. Mange har allerede meldt interesse og kjøpt billetter, så nå gleder vi oss til å treffe kolleger i trivelige omgivelser, sier Løfqvist.

- Sikkerhet er alltid i høysetet, både hos oss i Trainor og hos selskapene vi jobber med. Derfor gleder vi oss til å treffe kolleger og samle bransjen for to lærerike og hyggelige dager. Vi er stolte av å invitere til denne konferansen, og tror at ved å dele kunnskap og erfaring kan vi bidra til å øke sikkerheten for både ansatte, kunder og bransjen i sin helhet, avslutter Løfqvist.

Under fagdagene blir det mulighet til å øke kompetanse og kunnskap, holde seg oppdatert på forskrifter i tillegg til å nyte to sosiale dager i Tønsberg. Programmet er spekket av interessant og viktige foredrag, og kvelden vil by på både god middag og sosiale muligheter.

Se hele programmet her

Kjøp billetter her

Related links

Emner

Kategorier


Dedikert til sikkerhet.

Trainor har kurset folk innenlands og utenlands, offshore og på land i over 30 år. Siden lansering av første e-læringskurs i 1996 har tradisjonell og digital opplæring gått hånd i hånd, og vi har utviklet opplæringsløsninger som imøtekommer behovet i en bred energibransje. Vi samarbeider tett med myndigheter og bransjeorganisasjoner, og legger vår ære i å levere kurs som alltid er faglig oppdatert og godt formidlet i en brukervennlig plattform. Hele tiden dedikert til sikkerhet.

Kontakter

Trond Løfqvist

Trond Løfqvist

Key Account Manager Trainor Elsikkerhet AS +47 959 41 220
Christine Larsen

Christine Larsen

Kurs- og markedskoordinator Kursadministrasjon, markedsføring +47 954 ­52 ­470

Relatert innhold

Opplæring for fagfolk. Av fagfolk.

Trainor leverer opplæring, digitale løsninger og teknisk rådgivning til offshore, maritim og landbasert industri og en bred energibransje verden over. Vi har hovedkontor i Tønsberg.

Trainor

Kjelleveien 21
3126 Tønsberg
Norge