Gå videre til innhold
Møt DSB, NEK, REN, Tensio, Tranemo, Fluke, Elywhere og Presisjons Teknikk under energibransjens fagsamling i Tønsberg 13. - 14. mars. Foto: Trainor
Møt DSB, NEK, REN, Tensio, Tranemo, Fluke, Elywhere og Presisjons Teknikk under energibransjens fagsamling i Tønsberg 13. - 14. mars. Foto: Trainor

Pressemelding -

Trainor samler energibransjen igjen

Trainor inviterer til fagkonferanse og samler energibransjen til «Elsikkerhetskompetanse 2024» i Tønsberg. Fagkonferansen lover spennende foredrag, faglige oppdateringer og verdifull erfaringsutveksling.

Fra 13. til 14. mars 2024 samler Trainor eksperter og fagfolk fra energibransjen til påfyll av kunnskap og inspirasjon på Quality Hotel i Tønsberg. Her blir det interessante foredrag som dekker aktuelle temaer, inkludert oppdateringer om kompetansekrav, forskrifter og annen viktig informasjon. Målet er å styrke elsikkerhetskompetansen og skape tryggere arbeidsplasser.

Håper på deltakerrekord
Fagkonferansen er åpen for alle, men henvender seg primært til ledere, fagansvarlige og energimontører hos kraftprodusenter, nettselskaper, større industribedrifter med eget høyspenningsanlegg og ledende vann- og vindkraftaktører.

– Vi har sett at mange av de samme deltakerne kommer igjen år etter år, ivrige etter å delta på foredragene, utveksle erfaringer og bygge relasjoner. Middagen og kveldsunderholdningen har også vært svært populært. I år har vi som mål å slå fjorårets rekord på 120 deltakere, sier Trond Løfqvist, Senior Key Account Manager i Trainor.

Spennende og aktuelle temaer
Deltakerne på Trainors årlige fagkonferanse vil møte dyktige foredragsholdere som deler verdifull kunnskap, deriblant Fluke, REN, Elywhere, Presisjons Teknikk, Tensio, Tranemo og flere. DSB og NEK vil også være til stede for å veilede og diskutere kompetansekrav, kvalifikasjonskrav og endringer i regelverket.

Blant temaene som blir tatt opp, er nye forskrifter og standarder, herunder endringene i EN 50110-1:2023, «Sikkerhet ved arbeid i og drift av elektriske anlegg». Videre vil det være innlegg om lysbueenergi og de nye standardene for merking av vernebekledning, samt foredrag om de skjerpede kravene til AUS høy- og lavspenning.

– Den økende bruken av droner til kontroll av nettanlegg, inkludert linjebefaring og til linedraging, vil også være et sentralt tema på Elsikkerhetskompetanse 2024, legger Løfqvist til.

Populære utstillingsplasser
Utenom foredragene vil det være mulighet for å besøke åtte utstillingsplasser på fagkonferansen.

– Standplassene er populære og vi har allerede fått henvendelser fra interessante selskaper som ønsker stand på konferansen, avslutter Løfqvist.

For mer informasjon, program og påmelding, se trainor.no/elkomp

Related links

Emner

Kategorier


Dedikert til sikkerhet.

Trainor har kurset folk innenlands og utenlands, offshore og på land i over 30 år. Siden lansering av første e-læringskurs i 1996 har tradisjonell og digital opplæring gått hånd i hånd, og vi har utviklet opplæringsløsninger som imøtekommer behovet i en bred energibransje. Vi samarbeider tett med myndigheter og bransjeorganisasjoner, og legger vår ære i å levere kurs som alltid er faglig oppdatert og godt formidlet i en brukervennlig plattform. Hele tiden dedikert til sikkerhet.

Kontakter

Trond Løfqvist

Trond Løfqvist

Key Account Manager Trainor Elsikkerhet AS +47 959 41 220
Christine Larsen

Christine Larsen

Kurs- og markedskoordinator Kursadministrasjon, markedsføring +47 954 ­52 ­470

Relatert innhold

Opplæring for fagfolk. Av fagfolk.

Trainor leverer opplæring, digitale løsninger og teknisk rådgivning til offshore, maritim og landbasert industri og en bred energibransje verden over. Vi har hovedkontor i Tønsberg.

Trainor
Kjelleveien 21
3126 Tønsberg
Norge