Gå videre til innhold
Trainor samler energibransjen i Tønsberg

Pressemelding -

Trainor samler energibransjen i Tønsberg

Å lære mer om elsikkerhet, øke egen kompetanse og få med utviklingen innen energibransjen er viktigere enn noensinne. Nettopp derfor samler energibransjen seg for kunnskapsløft i Tønsberg.

Det er Trainor, markedsleder innen opplæring i elsikkerhet, som arrangerer fagsamlingen som går av stabelen 22. og 23. mars i år. At oppslutningen er så stor, er gledelig.

- At så mange har bestemt seg for å ta turen er vi svært glade for. Det faktum at bransjen er opptatt av å følge med på utviklingen og holde seg oppdatert på forskrifter og standarder innen elsikkerhet er derimot det viktigste, forteller Trond J. Løfqvist, Senior Key Account Manager i Trainor.

Trainor har arrangert denne samlingen i en årrekke, men årets samling slår alle rekorder. Mer enn 100 billetter er solgt, utstillere flokker til og foredragsholdere av ypperste klasse står klare, sier Trond

En bransje i endring

Energibransjen står ovenfor store endringer, og mye av dette vil man få vite mer om under samlingen på Hotell Klubben i Tønsberg.

- Programmet favner bredt, og deltagerne vil kunne høre foredrag holdt av DSB, NEK, Elpress, Maxeta og en rekke av bransjens mest kunnskapsrike og erfarne foredragsholdere.

Nettopp bredden i programmet tror Trond er nøkkelen til det store antallet påmeldte.

- Ja, her får man lære om alt fra installasjon og regelverk knyttet til solcelleanlegg, til sikkerhet ved arbeid i elektriske anlegg, ombygging av elektriske lavspenningsanlegg fra OT til TN anlegg, riktig bruk av pressverktøy, relevante nye standarder for energibransjen og mye, mye mer, avslutter Trond som gleder seg til å treffe både nye og gamle kjente fra energibransjen.

Det er fortsatt billetter igjen til energibransjens fagsamling, men for å være på den sikre siden anbefaler Trond alle som er interesserte om å være raskt ute.

Vil du vite mer om konferansen, se her.

Fullt program finner du her.

Related links

Emner

Kategorier


Dedikert til sikkerhet.

Trainor har kurset folk innenlands og utenlands, offshore og på land i over 30 år. Siden lansering av første e-læringskurs i 1996 har tradisjonell og digital opplæring gått hånd i hånd, og vi har utviklet opplæringsløsninger som imøtekommer behovet i en bred energibransje. Vi samarbeider tett med myndigheter og bransjeorganisasjoner, og legger vår ære i å levere kurs som alltid er faglig oppdatert og godt formidlet i en brukervennlig plattform. Hele tiden dedikert til sikkerhet.

Kontakter

Trond Løfqvist

Trond Løfqvist

Key Account Manager Trainor Elsikkerhet AS +47 959 41 220
Christine Larsen

Christine Larsen

Kurs- og markedskoordinator Kursadministrasjon, markedsføring +47 954 ­52 ­470

Relatert innhold

Opplæring for fagfolk. Av fagfolk.

Trainor leverer opplæring, digitale løsninger og teknisk rådgivning til offshore, maritim og landbasert industri og en bred energibransje verden over. Vi har hovedkontor i Tønsberg.

Trainor

Kjelleveien 21
3126 Tønsberg
Norge