Gå videre til innhold
Daglig leder Stian Martinsen, skryter av fleksible ansatte med engasjement og stå-på-vilje. Nå vil han forsterke salgsteamet. Foto: Trainor
Daglig leder Stian Martinsen, skryter av fleksible ansatte med engasjement og stå-på-vilje. Nå vil han forsterke salgsteamet. Foto: Trainor

Nyhet -

Vi styrker oss for vekst og ansetter flere nye selgere!

- Koronaperioden setter sitt preg på hverdagen, men vi holder høy fart og har ambisjoner om videre vekst, sier daglig leder i Trainor Elsikkerhet AS, Stian Martinsen. Nå jakter han to nye medarbeidere til salgsteamet.

- De siste årene har vi investert i å utvikle de kanskje råeste e-læringskursene på markedet, forteller Martinsen. Og nettopp de gode digitale produktene, kombinert med evnen til å hive seg rundt og tilby opplæring på nye måter, pekes på som suksessfaktor for selskapet som har satt seg store mål for fremtiden.

For å nå disse målene søker Trainor nå etter én account manager og én new sales specialist.

Digital redning

- E-læring har vi holdt på med siden midten av 90-tallet, faktisk som noen av de aller første, forteller Martinsen videre. God læring har alltid stått sentralt for Trainor. Selskapet har mennesker i fokus, men en urokkelig tro på at mye kan løses digitalt, med vel så godt læringsutbytte som ved tradisjonell opplæring.- Men man må gjøre det skikkelig, understreker Martinsen.

For å gi brukeren en unik læringsopplevelse og sørge for at kunnskapen setter seg, har Trainor utviklet et helt eget 3D-univers kalt «Electri City» i spillmotoren Unreal Engine. På den måten kan man tilby kurs som er både lærerike, engasjerende og lette å like. Dette betyr at da landet stengte ned i mars, var Trainors e-læringskurs allerede svært populære blant selskapets mange kunder. Nå har veksten økt ytterliggere. - Uten muligheter til å gjennomføre tradisjonell opplæring har enda flere fått smaken på digital opplæring. Sammenlignet med i fjor har salget økt hver måned, forteller han.

Webinar har kommet for å bli

Den klassiske klasseromsundervisningen har også funnet nye former. Alt takket være erfarne instruktører som alltid er klare for å dele av sin kunnskap. Denne gang som webinar. - Det var nytt for dem alle, men de har tatt utfordringen på strak arm, sier Martinsen stolt.

Alle kurs som er mulige å gjennomføre som webinar, blir avholdt digitalt. Likevel går noen klasseromskurs som normalt. - En del av kursene våre krever praktiske øvelser, derfor kan vi ikke være rent digitale, forklarer han. Forhåndsregler tas selvfølgelig i form av smittevern, avstandsregler og redusert antall deltakere pr. kurs.

Alle Trainors ansatte som kan jobbe hjemmefra har hjemmekontor, nettopp for å skjerme kursdeltakere, instruktører og de som ikke har mulighet til å gjøre jobben sin hjemmefra. - De ansatte har gjort og fortsetter å gjøre en utrolig innsats i en tid som er både uforutsigbar og slitsom. De jobber hardt, holder humøret oppe og tilpasser seg endringer underveis. Det er en utrolig flott gjeng, sier han. Og nå håper han altså å kunne ønske flere nye medarbeidere velkommen til Trainor. 

Les mer om stillingene og søk her.

Related links

Emner

Kategorier

Regions

Kontakter

Eva Nordskog

Eva Nordskog

Pressekontakt Head of Communications, HR and ESG. +47 90875544

Relatert innhold

Opplæring for fagfolk. Av fagfolk.

Trainor leverer opplæring, digitale løsninger og teknisk rådgivning til offshore, maritim og landbasert industri og en bred energibransje verden over. Vi har hovedkontor i Tønsberg.

Trainor

Kjelleveien 21
3126 Tønsberg
Norge