Gå videre til innhold
Ny dato for energibransjens fagsamling er satt til 1.-2. september 2021.
Ny dato for energibransjens fagsamling er satt til 1.-2. september 2021.

Pressemelding -

Energibransjens fagsamling utsettes til 2021

I flere år har Trainor samlet energibransjen til to dager med faglig påfyll, diskusjoner og nettverksbygging i Tønsberg. Koronasituasjonen gjør at opplæringsselskapet nå har bestemt seg for å hoppe over et år. – Vi har kommet frem til at det riktige er å utsette, forklarer Trond Løfqvist, Salgsleder i Trainor Elsikkerhet AS. Han forteller at de to dagene med fagforedrag, mingling og nettverksbygging vanskelig lar seg gjennomføre i dagens situasjon. – Nå ser vi fremover og planlegger for 2021, sier han.

Fokus på elsikkerhet

Elsikkerhetskompetanse samler hvert år rundt 100 fagfolk fra en bred energibransje, og løfter opp temaer knyttet til elsikkerhet. – Vi samler folk både fra myndigheter, nettselskap, leverandørindustri og entreprenører, sier Løfqvist. Tidligere år har fagsamlingen satt fokus på både batteriteknologi, kvalifikasjonskrav, lover og forskrifter, nettkvalitet, landstrøm, fremtidens opplæring, solceller i distribusjonsnett, lysbuefarer osv, med foredragsholdere fra for eksempel DSB, DNV-GL, Energi Norge, NVE, NTE Nett, TrønderEnergi Nett med flere.

Viktig med faglig diskusjon

-Det blir altså ingen Elsikkerhetskompetanse 2020, men dato for neste års fagsamling er allerede satt, og jeg oppfordrer alle som er opptatt av sikkerhet i energibransjen om å holde av 1. - 2. september 2021, sier Trond Løfqvist. Han tar gjerne imot forslag fra bransjen selv til temaer som bør frem i lyset på neste års fagsamling: - vi fikk noen innspill allerede etter forrige års fagsamling, som vi tar med oss videre. I tillegg er det jo mye som skjer med elektrifiseringen i samfunnet, så det er nok av temaer å gripe fatt i. Han beklager at det i år ikke blir mulig å møtes fysisk, men minner om Trainors fagforum, der fagfolk daglig løfter frem problemstillinger og diskuterer fag med andre fagfolk. Forumet er gratis på www.trainor.no. – Diskutér gjerne fag her så lenge, oppfordrer han.

Dersom du ønsker å holde deg oppdatert om Elsikkerhetskompetanse 2021, kan du følge med på trainor.no, eller melde deg på nyhetsbrev.


Emner

Kategorier


Kursvirksomhet siden 80-tallet

Vi har kurset folk innenlands og utenlands, offshore og på land, og var blant de første aktørene på markedet da vi lanserte vårt første e-læringskurs i 1996. Siden den gang har tradisjonell og digital opplæring gått hånd i hånd, og vi har utviklet opplæringsløsninger som imøtekommer behovet i en bred energibransje. Vi samarbeider tett med myndigheter og bransjeorganisasjoner, og legger vår ære i å levere kurs som alltid er faglig oppdatert og godt formidlet i en brukervennlig plattform. Hele tiden dedikert til sikkerhet.

Kontakter

Trond Løfqvist

Trond Løfqvist

Key Account Manager Trainor Elsikkerhet AS +47 959 41 220

Relatert innhold

Opplæring for fagfolk. Av fagfolk.

Trainor leverer opplæring, digitale løsninger og teknisk rådgivning til offshore, maritim og landbasert industri og en bred energibransje verden over. Vi har hovedkontor i Tønsberg.

Trainor
Kjelleveien 21
3126 Tønsberg
Norge