Gå videre til innhold
Ny dato for energibransjens fagsamling er satt til 1.-2. september 2021.
Ny dato for energibransjens fagsamling er satt til 1.-2. september 2021.

Pressemelding -

Energibransjens fagsamling utsettes til 2021

I flere år har Trainor samlet energibransjen til to dager med faglig påfyll, diskusjoner og nettverksbygging i Tønsberg. Koronasituasjonen gjør at opplæringsselskapet nå har bestemt seg for å hoppe over et år. – Vi har kommet frem til at det riktige er å utsette, forklarer Trond Løfqvist, Salgsleder i Trainor Elsikkerhet AS. Han forteller at de to dagene med fagforedrag, mingling og nettverksbygging vanskelig lar seg gjennomføre i dagens situasjon. – Nå ser vi fremover og planlegger for 2021, sier han.

Fokus på elsikkerhet

Elsikkerhetskompetanse samler hvert år rundt 100 fagfolk fra en bred energibransje, og løfter opp temaer knyttet til elsikkerhet. – Vi samler folk både fra myndigheter, nettselskap, leverandørindustri og entreprenører, sier Løfqvist. Tidligere år har fagsamlingen satt fokus på både batteriteknologi, kvalifikasjonskrav, lover og forskrifter, nettkvalitet, landstrøm, fremtidens opplæring, solceller i distribusjonsnett, lysbuefarer osv, med foredragsholdere fra for eksempel DSB, DNV-GL, Energi Norge, NVE, NTE Nett, TrønderEnergi Nett med flere.

Viktig med faglig diskusjon

-Det blir altså ingen Elsikkerhetskompetanse 2020, men dato for neste års fagsamling er allerede satt, og jeg oppfordrer alle som er opptatt av sikkerhet i energibransjen om å holde av 1. - 2. september 2021, sier Trond Løfqvist. Han tar gjerne imot forslag fra bransjen selv til temaer som bør frem i lyset på neste års fagsamling: - vi fikk noen innspill allerede etter forrige års fagsamling, som vi tar med oss videre. I tillegg er det jo mye som skjer med elektrifiseringen i samfunnet, så det er nok av temaer å gripe fatt i. Han beklager at det i år ikke blir mulig å møtes fysisk, men minner om Trainors fagforum, der fagfolk daglig løfter frem problemstillinger og diskuterer fag med andre fagfolk. Forumet er gratis på www.trainor.no. – Diskutér gjerne fag her så lenge, oppfordrer han.

Dersom du ønsker å holde deg oppdatert om Elsikkerhetskompetanse 2021, kan du følge med på trainor.no, eller melde deg på nyhetsbrev.


Emner

Tags


Kursvirksomhet siden 80-tallet

Vi har kurset folk innenlands og utenlands, offshore og på land, og var blant de første aktørene på markedet da vi lanserte vårt første e-læringskurs i 1996. Siden den gang har tradisjonell og digital opplæring gått hånd i hånd, og vi har utviklet opplæringsløsninger som imøtekommer behovet i en bred energibransje. Vi samarbeider tett med myndigheter og bransjeorganisasjoner, og legger vår ære i å levere kurs som alltid er faglig oppdatert og godt formidlet i en brukervennlig plattform. Hele tiden dedikert til sikkerhet.

Pressekontakt

Trond Løfqvist

Trond Løfqvist

Key Account Manager Trainor Elsikkerhet AS +47 959 41 220

Relatert materiale

Relaterte nyheter